Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναστολή της απόφασης που τον έθεσε σε αργία ζητεί ο Αχ. Μπέος
Αναστολή της απόφασης που τον έθεσε σε αργία ζητεί ο Αχ. Μπέος

Αναστολή της απόφασης που τον έθεσε σε αργία ζητεί ο Αχ. Μπέος

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο ζητώντας να ανασταλεί η απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης ς που τον έθεσε σε λόγω των ποινικών του εμπλοκών. Στην προσφυγή του υποστηρίζει οτι η εν λόγω απόφαση είναι αντισυνταγματική και παράνομη.

Ο μαζί με άλλα 84 άτομα θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τις 15 Απριλίου για την υπόθεση με τα παράνομα στοιχήματα και τους στημένους αγώνες. Για την παραπομπή του σε έχει καταθέσει αναφορά στον Αρειο Πάγο με βάση την οποία διενεργείται ποινική και πειθαρχική έρευνα για τον εισαγγελέα που χειρίστηκε την υπόθεση των στημένων.

Στην προσφυγή και την αίτησή του ο Αχ. Μπέος υποστηρίζει ότι η θέση του σε παραβιάζει τον πυρήνα του τεκμηρίου της αθωότητας, ενώ ζητεί ακόμη να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» την απόφαση του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης ς.

Η αιφνίδια παύση της άσκησης των καθηκόντων του δημάρχου, επισημαίνει ο Αχ. Μπέος στην προσφυγή του, ” θα επιφέρει μετά βεβαιότητος ένα καίριο και ανεπανόρθωτο πλήγμα στην δημόσια του ως δημάρχου, ενώ θα λειτουργήσει μειωτικά ως προς την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν την υποψηφιότητά του και την προσωπικότητά του οι χιλιάδες των ψηφοφόρων στον Βόλο». Την ίδια στιγμή, δημιουργείται η εντύπωση και η πεποίθηση ότι είναι πράγματι για τα αδικήματα που άδικα του αποδίδονται, προσθέτει ο κ. Μπέος.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση