Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αναρτώνται αύριο το πρωί οι βαθμοί των Πανελληνίων Εξετάσεων
Αναρτώνται αύριο το πρωί οι βαθμοί των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αναρτώνται αύριο το πρωί οι βαθμοί των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αναρτώνται αύριο Παρασκευή, εκτός απροόπτου, οι βαθμοί των υποψηφίων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, με την αγωνία των περίπου 1.750 υποψηφίων της Μαγνησίας να παίρνει τέλος, αφού θα μπορούν να προσέρχονται στα Λύκεια, ελέγχοντας τις καταστάσεις με τα αποτελέσματα που θα έχουν αναρτηθεί.

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν μόνο τον κωδικό τους στην αναρτημένη κατάσταση, όπως και την βαθμολογία τους ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι το όνομα τους.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τη βαθμολογία του στην του υπουργείου Παιδείας, http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που απέστειλε τη Δευτέρα προς τα βαθμολογικά κέντρα ζητούσε την επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε έως το πρωί της Πέμπτης να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και να ξεκινήσει η αποστολή – διακίνηση των δεμάτων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Τονίζεται ότι στο μεταξύ συνεχίζεται η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψήφιων σχετικά με τις προτιμήσεις στις σχολές που επιθυμούν να περάσουν, ενώ μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα ανακοινωθούν από το υπουργείο και οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Σημειώνεται ότι για την επίσπευση των διαδικασιών βαθμολόγησης τοποθετήθηκε με της η ΟΛΜΕ διαμαρτυρόμενη για το “για το ασφυκτικό πλαίσιο” κάτω από το οποίο οι βαθμολογητές καλούνται να έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες, επισημαίνοντας ότι τα στενά χρονικά όρια δεν αρκούν για την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης και της καταχώρησης των βαθμολογιών και έτσι ζητούσαν εύλογη παράταση της διαδικασίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

  • Τουρκικές εκλογές: Νικητής ο Ερντογάν #Τουρκικέςεκλογές - https://t.co/oLQiZbdeUG -

"Αλιεύοντας" την είδηση