Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αναρτώνται αύριο το πρωί οι βαθμοί των Πανελληνίων Εξετάσεων
Αναρτώνται αύριο το πρωί οι βαθμοί των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αναρτώνται αύριο το πρωί οι βαθμοί των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ανρτώντι αύριο Παρασκευή, εκτός απροόπτου, οι βαθμοί των υποψηφίων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, με την αγωνία των περίπου 1.750 υποψηφίων της ς να παίρνει τέλος, αφού θα μπορούν να προσέρχονται στα Λύκεια, ελέγχοντας τις καταστάσεις με τα που θα έχουν αναρτηθεί.

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν μόνο τον κωδικό τους στην αναρτημένη κατάσταση, όπως και την βαθμολογία τους ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι το όνομα τους.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τη βαθμολογία του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που απέστειλε τη Δευτέρα προς τα βαθμολογικά κέντρα ζητούσε την επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε έως το πρωί της Πέμπτης να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και να ξεκινήσει η – διακίνηση των δεμάτων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Τονίζεται ότι στο μεταξύ συνεχίζεται η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψήφιων σχετικά με τις προτιμήσεις στις σχολές που επιθυμούν να περάσουν, ενώ μέχρι τα Αυγούστου θα ανακοινωθούν από το υπουργείο και οι στα ΑΕΙ.

Σημειώνεται ότι για την επίσπευση των διαδικασιών βαθμολόγησης τοποθετήθηκε με της η διαμαρτυρόμενη για το “για το ασφυκτικό πλαίσιο” κάτω από το οποίο οι βαθμολογητές καλούνται να έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες, επισημαίνοντας ότι τα στενά χρονικά όρια δεν αρκούν για την ολο της βαθμολόγησης και της καταχώρησης των βαθμολογιών και έτσι ζητούσαν εύλογη παράταση της διαδικασίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση