Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άναψε στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών
Άναψε στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών

Άναψε στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών

Έφτσε σήμερ το απόγευμα στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών και ακολούθησε η καθιερωμένη λαμπαδηδρομία από αιμοδότες που κινήθηκαν παραλιακά έως το και στη συνέχεια στο θεατράκι του Πάρκου του Αναύρου, όπου ακολούθησαν με ελληνική .

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» και ο , με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, συμμετείχαν στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α..

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη» Ιγν. ελαγώτης αναφέρθηκε στη φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών λέγοντας: «Σήμερα δεν περνά από το Βόλο μια αναμμένη δάδα, αλλά μια φλόγα αγάπης και ουσιαστικά η ίδια η ελπίδα για τη ζωή.

Σκοπός της λαμπαδηδρομίας και των εκδηλώσεων που τη συνοδεύουν είναι να προσελκύσουμε περισσότερους συνανθρώπους μας, για να συνειδητοποιήσουν την σημασία και να γίνουν αιμοδότες.
Στην εποχή μας, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δίνοντας το χέρι και τη φλέβα διώχνουμε το θάνατό από έναν συνάνθρωπό μας. Οι ανάγκες για αίμα πάντα αυξάνονται οι αιμοδότες λιγοστεύουν και πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση