Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Άναψε στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών
Άναψε στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών

Άναψε στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών

Έφτασε σήμερα το απόγευμα στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών και ακολούθησε η καθιερωμένη λαμπαδηδρομία από εθελοντές αιμοδότες που κινήθηκαν παραλιακά έως το Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο θεατράκι του Πάρκου του Αναύρου, όπου ακολούθησαν εκδηλώσεις με ελληνική .

Ο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» και ο , με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, συμμετείχαν στην 15η Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε...

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη» Ιγν. Γελαγώτης αναφέρθηκε στη φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών λέγοντας: «Σήμερα δεν περνά από το Βόλο μια αναμμένη δάδα, αλλά μια φλόγα αγάπης και ουσιαστικά η ίδια η ελπίδα για τη ζωή.

Σκοπός της λαμπαδηδρομίας και των εκδηλώσεων που τη συνοδεύουν είναι να προσελκύσουμε περισσότερους συνανθρώπους μας, για να συνειδητοποιήσουν την σημασία και να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.
Στην εποχή μας, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δίνοντας το χέρι και τη φλέβα διώχνουμε το θάνατό από έναν συνάνθρωπό μας. Οι ανάγκες για πάντα αυξάνονται οι αιμοδότες λιγοστεύουν και πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση