Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άναψε στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών
Άναψε στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών

Άναψε στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών

Έφτασε σήμερα το απόγευμα στο Βόλο η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών και ακολούθησε η καθιερωμένη λαμπαδηδρομία από αιμοδότες που κινήθηκαν παραλιακά έως το Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο θεατράκι του Πάρκου του Αναύρου, όπου ακολούθησαν εκδηλώσεις με ελληνική μουσική.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» και ο Βόλου, με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, συμμετείχαν στην 15η Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α..

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη» Ιγν. Γελαγώτης αναφέρθηκε στη φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών λέγοντας: «Σήμερα δεν περνά από το Βόλο μια αναμμένη δάδα, αλλά μια φλόγα αγάπης και ουσιαστικά η ίδια η ελπίδα για τη ζωή.

Σκοπός της λαμπαδηδρομίας και των εκδηλώσεων που τη συνοδεύουν είναι να προσελκύσουμε περισσότερους συνανθρώπους μας, για να συνειδητοποιήσουν την σημασία και να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.
Στην εποχή μας, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δίνοντας το χέρι και τη φλέβα διώχνουμε το θάνατό από έναν συνάνθρωπό μας. Οι ανάγκες για αίμα πάντα αυξάνονται οι αιμοδότες λιγοστεύουν και πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση