Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αναπάντητα ερωτήματα για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη
Αναπάντητα ερωτήματα για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη

Αναπάντητα ερωτήματα για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση

Συγκλονίζει η υπόθεση του15χρονου αγοριού από την Αργυρούπολη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος χθες τα ξημερώματα από τους γονείς του στο μπαλκόνι του του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές αρχές, ο 15χρονος άφησε σημείωμα, στις λίγες γραμμές του οποίου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει τέλος στη ζωή σου.

Στο σημείωμα ο 15χρονος φέρεται να αναφέρει ότι ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού («») από συγκεκριμένους συμ του, τους οποίους μάλιστα κατονόμασε. Αποφάσισε, όπως γράφει, να δώσει τέλος στη ζωή τους καθώς δεν άντεχε το  που δεχόταν.

Οι γονείς του ανέφεραν στις αρχές ότι δεν είχαν διαπιστώσει ότι ο γιός τους αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο. Ο νεαρός αυτοκτόνησε αφού είχε γυρίσει στο σπίτι του από ένα πάρτι, σύμφωνα με πληροφορίες. Σημειώνεται ότι ο 15χρονος είχε δύο αδέρφια.

«Αγαπάω τη μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)», γράφει ο 15χρονος στο ιδιόχειρο σημείωμα και αφού ανέφερε τα ονόματα έξι συγκεκριμένων ατόμων από τα οποία ισχυρίζεται ότι δεχόταν bullying, πρόσθεσε: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας ς, το οποίο έχει αναλάβει να διερευνήσει με «διακριτικό τρόπο» αν και εφόσον γινόταν «bullying» σε βάρος του 15χρονου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων που έχει αναλάβει την υπόθεση αναμένεται να λάβουν από τους καθηγητές του νεαρού, ενώ ενδέχεται να κληθούν για και συμ του σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν ευσταθούν όσα έγραψε ο 15χρονος στο σημείωμά του αλλά και πως ακριβώς γινόταν ο εκφοβισμός σε βάρος του.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος για την υπόθεση του 15χρονου μαθητή ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Αργυρούπολη, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο κ. Ζαγοραίος ανέθεσε τη διενέργεια της έρευνας στην εισαγγελέα ανηλίκων η οποία αναμένεται να αρχίσει την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να χυθεί στους λόγους που οδήγησαν  στην αυτοχειρία το 15χρονο παιδί, καταλογίζοντας τυχόν ποινικές ευθύνες.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση