Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αναμένεται έντονη χιονόπτωση και μέσα στο Βόλο σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ.
Αναμένεται έντονη χιονόπτωση και μέσα στο  Βόλο σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ.

Αναμένεται έντονη χιονόπτωση και μέσα στο Βόλο σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις της ς Μετεωρολογικής Υπηρεσίας από αργά απόψε το βράδυ και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται έντονη και μέσα στην πόλη του , με αναμενόμενες τις δυσχέρειες στη κίνηση πεζών και οχημάτων.

Από πλευράς Δήμου το σύνολο του μηχανισμού  βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατηθούν ανοιχτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε να διασφαλιστούν οι βασικές λειτουργίες της πόλης.

Ζητείται  από τους πολίτες να παραμείνουν ψύχραιμοι και να επιδείξουν πνεύμα κατανόησης και ς στην αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών ανακύψουν.

Ιδιαιτέρως εφιστάται   η  προσοχή στους πολίτες, με βάση και την αρνητική εμπειρία προηγούμενης κατάστασης, να φροντίσουν για την στάθμευση των αυτοκινήτων τους σε σημεία που δεν θα παρεμποδίζουν την διέλευση και άρα το έργο των μηχανημάτων αποχιονισμού, ιδιαίτερα σε στενούς ς.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στην Πολιτική Προστασία, στα τηλέφωνα 24210 80959 και 80920 ή στο Δημαρχείο του Βόλου, στα τηλέφωνα 24213 50173-4, όπου συνεχώς και μέχρις ότου απομακρυνθεί η κακοκαιρία θα υπάρχουν αρμόδιοι για να παραλάβουν και να προωθήσουν όποια αιτήματα για αντιμετώπιση προβλημάτων πιθανώς υποβληθούν.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν από τα εξής σημεία:

– Δημαρχείο Πορταριάς

– Κοινοτικό κτήριο Μακρινίτσας

– Κοινοτικό κτήριο Κατηχωρίου

– Κοινοτικό κτήριο Άλλης Μεριάς

– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Ονουφρίου

– Δημαρχείο Ιωλκού

– Δημαρχείο Αρτέμιδας

– Κοινοτικό κτήριο Δράκειας

– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Βλασίου

– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Λαυρεντίου

– Δημαρχείο ς

– Κοινοτικό κτήριο υ

–  Δημαρχείο Βόλου

– Δημαρχείο έας Ιωνίας

–  Δημαρχείο Αγριάς

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση