Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη των Κάρολου και Καμίλα στην Αθήνα
Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη των Κάρολου και Καμίλα στην Αθήνα

Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη των Κάρολου και Καμίλα στην Αθήνα

Κάρολος και Καμίλα θα παρευρεθούν στις για τον εορτασμό των 200 ετών από την .

ωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι τον Πρόεδρο Μακρόν που λόγω των εκτάκτων επιδημικών συνθηκών που επικρατούν στη δεν θα μπορέσει να παραστεί στις της 25ης Μαρτίου, θα εκπροσωπήσει η Γαλλίδα Υπουργός Αμύνης Φλοράνς Παρλί.

Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη των Κάρολου και Καμίλα στην Αθήνα

Η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας αντί του Μακρόν στην Αθήνα

Η Γαλλίδα υπουργός Αμυνας, Φλοράνς Παρλί, θα εκπροσωπήσει τη Γαλλική Δημοκρατία στη στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα, μετά την ακύρωση της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν.

Η του Μακρόν ελήφθη εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασης με τον κορωναϊό στη και την επιβολή αυστηρού lockdown για έναν μήνα στο Παρίσι και άλλες 16 περιοχές.

Την Αθήνα ωστόσο, αναμένεται να επισκεφθεί στις 24 Μαρτίου ο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν, με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Μισούστιν θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση