Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη των Κάρολου και Καμίλα στην Αθήνα
Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη των Κάρολου και Καμίλα στην Αθήνα

Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη των Κάρολου και Καμίλα στην Αθήνα

Κάρολος και Καμίλα θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική .

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι τον Πρόεδρο που λόγω των εκτάκτων επιδημικών συνθηκών που επικρατούν στη Γαλλία δεν θα μπορέσει να παραστεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, θα εκπροσωπήσει η Γαλλίδα Υπουργός Αμύνης Φλοράνς Παρλί.

Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη των Κάρολου και Καμίλα στην Αθήνα

Η Γαλλίδα υπουργός ς αντί του στην Αθήνα

Η Γαλλίδα υπουργός Αμυνας, Φλοράνς Παρλί, θα εκπροσωπήσει τη Γαλλική Δημοκρατία στη στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα, μετά την ακύρωση της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν.

Η απόφαση του Μακρόν ελήφθη εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασης με τον κορωναϊό στη Γαλλία και την επιβολή αυστηρού για έναν μήνα στο και άλλες 16 περιοχές.

Την Αθήνα ωστόσο, αναμένεται να επισκεφθεί στις 24 Μαρτίου ο πρωθυπουργός της σικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν, με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την του 1821.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Μισούστιν θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο .

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση