Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Β. Μεϊμαράκης
Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Β. Μεϊμαράκης

Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Β. Μεϊμαράκης

Την υποψηφιότητά του γι την ηγεσί της έας ς ανακοινώνει, εντός της ημέρας, ο κ. Ευάγγελος , δίνοντας έτσι τέλος στην εκκρεμότητα που αφορούσε στη δική του συμμετοχή στην εκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, ο κύβος ερρίφθη μετά από κύκλο επαφών του κ. Μεϊμαράκη με στενούς του συνεργάτες και κορυφαία στελέχη της έας Δημοκρατίας ενώ πριν ή παράλληλα με την ανακοίνωση ο «υπηρεσιακός» του κόμματος θα έχει κύκλο συναντήσεων με τους πρώην Πρωθυπουργούς κ. Κων. Μητσοτάκη, Κ. Καραμανλή και Αντ. Σαμαρά.

Η οριστικοποίηση της συμμετοχής του κ. Μεϊμαράκη στην κούρσα μοιάζει να διαμορφώνει και την που θα έχει αυτή ως προς τους διεκδικητές της ηγεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι οι κ.κ. Κυριάκος και Απόστολος Τζιτζικώστας. Εκτιμάται, δε, ότι στη μάχη θα βρεθεί και ο κ. Μάκης Βορίδης ενώ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του κ. Βασίλη Κικίλια.

Στο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη μία σκληρή μάχη εξασφάλισης των 50 υπογραφών από μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., που απαιτούνται προκειμένου να είναι έγκυρη μία υποψηφιότητα. Και αυτή η μάχη δεν αφορά μόνον στους τέσσερις ή πέντε προαναφερόμενους αλλά και σε σειρά άλλων στελεχών που είτε έχουν εκδηλώσει την διάθεσή τους να είναι υποψήφιοι, είτε δοκιμάζουν τα νερά προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν τα απαιτούμενα ερείσματα.

Σε κάθε περίπτωση, η πιθανότητα να υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Και τούτο διότι εφόσον τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που θα στοιχιθούν πίσω από τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Μεϊμαράκη προσεγγίσουν τον αριθμό 200, και μάλιστα χωρίς τους , δεν θα απομένει ικανός αριθμός υπογραφών προκειμένου να στηριχθούν άλλες υποψηφιότητες πλην των προαναφερόμενων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση