Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανακαινισμένα τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ
Ανακαινισμένα  τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ

Ανακαινισμένα τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ

Παραδόθηκε προς χρήση σήμερα στους καταναλωτές ο νέος ανακαινισμένος χώρος όπου στεγάζονται τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και πλέον τα ταμεία είναι απέναντι από την είσοδο κι όχι στο πλάι ενώ έχει εξοικονομηθεί χώρος, όπου έχουν τοποθετηθεί καρέκλες για την αναμονή των πολιτών, ενώ σύντομα αναμένεται να τοποθετηθεί και το μηχάνημα για τα χαρτάκια προτεραιότητας καθώς και το μηχάνημα για την ηλεκτρονική εξόφληση των λογαριασμών.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτης έκανε λόγο για υπόδειγμα, της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει η ΔΕΥΑΜΒ να γίνει ελκυστική, λειτουργική, κοινωνική, σύγχρονη και μοντέρνα και πρόσθεσε: «θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια για το καλό των καταναλωτών και για να δείξουμε σε αυτούς που μας «επικρίνουν» ότι, εμείς απαντάμε μόνο με έργα κι όχι με λόγια και οι απαντήσεις μας στο εγγύς κι όχι στο απώτερο μέλλον θα είναι πιο δυνατές».

Ο ίδιος σημείωσε ότι το κόστος των εργασιών δεν ξεπέρασε τις 7.000 ευρώ και πρόσθεσε ότι σύντομα θα τοποθετηθεί το μηχάνημα που θα δίνει χαρτάκια προτεραιότητας ενώ θα υπάρξει κι άμεση επικοινωνία με τις τράπεζες για να εξοφλούνται και ηλεκτρονικά μέσω μηχανήματα οι λογαριασμοί.

Μπροστά και πάνω από τα ταμεία έχουν τοποθετηθεί και οθόνες όπου προβάλλουν μηνύματα της ΔΕΥΑΜΒ και σύμφωνα με τον Πρόεδρο «Εϊναι μηνύματα που βγαίνουν από την των στελεχών της ΔΕΥΑΜΒ και της Δημοτικής Αρχής.  Μας ξέρει ο κόσμος απλά με τα μηνύματα αυτά θα μας γνωρίσει ακόμη περισσότερο. Εμείς με τη δουλειά που θα κάνουμε θα ανταποκριθούμε στο ακέραιο στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει».

Ικανοποιημένος από την νέα εικόνα των ταμείων της ΔΕΥΑΜΒ, εμφανίστηκε ο Αχ. Μπέος, ο οποίος τόνισε ότι χρειάστηκαν μόλις τρεις ημέρες γι’ αυτές τις εργασίες και πρόσθεσε:  «Ένα απλό πράγμα πόσο ευχάριστα το δέχθηκε ο κόσμος» είπε και συνέχισε «κι αποδεικνύει ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν έχει καμία σχέση με το μαύρο παρελθόν κι όταν εννοώ μαύρο παρελθόν, εννοώ ένα συστημικό σύστημα υπηρετώντας μονίμως πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες μακριά από την καθημερινότητα των πολίτη και την πόλη. Η σημερινή Δημοτική Αρχή, είναι δίπλα στον πολίτη, προσπαθεί όχι με μεγάλα λόγια και κάνει απλά πράγματα που δεν είχαν σκεφτεί να κάνουν οι πολιτικοί απατεώνες που επί 40 χρόνια λυμαίναν αυτή την πόλη. Να προσέχετε κι εσείς οι δημοσιογράφοι μην σαν κάνουν μήνυση για αντιποίηση αρχής επειδή μιλάτε μαζί μου, γιατί σε αυτή την πόλη τα έχουμε δει όλα. Να θέλουν να καταργήσουν την δημοκρατία, το σύνταγμα , πρωτόγνωρα πράγματα. Χαίρομαι που άλλαξε ο χώρος και κάτω από αυτές τις συνθήκες η Δημοτική Αρχή,  θα συνεχίζει να παράγει έργο και να απαντά με έργα κι όχι με λόγια».

δευαμβ (2)

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση