Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ανακεφαλαιοποίηση και προσφυγικό με Τσίπρα στην Ολομέλεια
Ανακεφαλαιοποίηση και προσφυγικό με Τσίπρα στην Ολομέλεια

Ανακεφαλαιοποίηση και προσφυγικό με Τσίπρα στην Ολομέλεια

Στ ύψη θ βρεθεί από αύριο, Παρασκευή, και τουλάχιστον ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας το πολιτικό θερμόμετρο εντός της ς, καθώς αναμένονται κρίσιμα νομοθετήματα και διαδικασίες κοινοβουλευτικού ελέγχου για μείζονα και δύσκολα θέματα.

Η αρχή θα γίνει αύριο με τον πρωθυπουργό να προσέρχεται για να απαντήσει σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα:

Α) Για τις και ειδικότερα για τους χειρισμούς της ς κατά την τελευταία διαδικασία ανακεφαλαιος, ερώτηση την οποία κατέθεσε η κυρία Ντόρα . Β) «Σχετικά με τα κριτήρια επιλογής για την ίδρυση νέων κέντρων υποδοχής προσφύγων τύπου «hotspot» στην ελληνική επικράτεια και ιδίως στη νήσο Κω». Η ερώτηση φέρει την υπογραφή του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Β. Λεβέντη.

Αργότερα, την ίδια ημέρα, θα συζητηθεί και επίκαιρη επερώτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το «μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα».

Την Δευτέρα, όπως έγινε γνωστό, θα αρχίσει στην αρμόδια Επιτροπή της ς η συζήτηση για το νόμου σχετικά με το Σύμφωνο Συμβίωσης, ενώ ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει ψηφισθεί (με τις γνωστές συνοπτικές διαδικασίες) το νέο πακέτο των προαπαιτούμενων. Στα αξιοσημείωτα είναι πως προγραμματίστηκε να συζητηθούν και άλλες επίκαιρες επερωτήσεις: της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την «κατάρρευση της παιδείας», και της ΝΔ για «διαφθορά στα σπλάχνα της ς».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση