Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ανακατασκευάζεται από την Περιφέρεια το κτίριο του παλιού Οικοτροφείου
Ανακατασκευάζεται από την Περιφέρεια το κτίριο του παλιού Οικοτροφείου

Ανακατασκευάζεται από την Περιφέρεια το κτίριο του παλιού Οικοτροφείου

Αναβαθμίζεται το κτίριο του παλιού Οικοτροφείου της Μητρόπολης Δημητριάδος που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αναλήψεως με Κ.Καρτάλη, καθώς αναμένεται να εγκριθεί σήμερα στη του Περιφερειακού Συμβουλίου η παροχή πίστωσης ύψους 600.000€, ώστε να ανακατασκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί από τη Μητρόπολη.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας σε του στο περιθώριο των εγκαινίων του ψηφιακού χειρουργείου του , τόνισε πως το οικοτροφείο της Μητρόπολης αυτή τη στιγμή αποτελεί περιβαλλοντική και αρχιτεκτονική ρύπανση για την πόλη.

Γι’ αυτό το λόγο ήρθαν σε επαφή με τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο και σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφασίστηκε να ενταχθεί το έργο αυτό με προϋπολογισμό 600.000€, με τα χρήματα αντλούνται από το Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Προανήγγειλε πως οι  για να την ανακατασκευή του κτιρίου, θα ξεκινήσουν μετά την μελέτη που θα τους παραδώσει ο κ.   ώστε να λειτουργήσει ως οικοτροφείο, ή για άλλη χρήση που θα την κρίνει η Μητρόπολη.

“Αυτή τη στιγμή ο χώρος βρίσκεται σε κατάσταση τέτοια, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο του Βόλου, και προχωράμε το έργο σε συνεργασία με την εκκλησία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση