Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ανακατασκευάζεται από την Περιφέρεια το κτίριο του παλιού Οικοτροφείου
Ανακατασκευάζεται από την Περιφέρεια το κτίριο του παλιού Οικοτροφείου

Ανακατασκευάζεται από την Περιφέρεια το κτίριο του παλιού Οικοτροφείου

Αναβαθμίζεται το κτίριο του παλιού Οικοτροφείου της Μητρόπολης που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αναλήψεως με Κ.Καρτάλη, καθώς αναμένεται να εγκριθεί σήμερα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η παροχή πίστωσης ύψους 600.000€, ώστε να ανακατασκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί από τη Μητρόπολη.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας σε του στο περιθώριο των εγκαινίων του ψηφιακού χειρουργείου του Νοσοκομείου , τόνισε πως το οικοτροφείο της Μητρόπολης αυτή τη στιγμή αποτελεί περιβαλλοντική και αρχιτεκτονική ρύπανση για την πόλη.

ι' αυτό το λόγο ήρθαν σε επαφή με τον Μητροπολίτη Ιγνάτιο και σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφασίστηκε να ενταχθεί το αυτό με προϋπολογισμό 600.000€, με τα χρήματα αντλούνται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ς Θεσσαλίας.

Προανήγγειλε πως οι εργασίες για να την ανακατασκευή του κτιρίου, θα ξεκινήσουν μετά την μελέτη που θα τους παραδώσει ο κ. Ιγνάτιος  ώστε να λειτουργήσει ως οικοτροφείο, ή για άλλη χρήση που θα την κρίνει η Μητρόπολη.

“Αυτή τη στιγμή ο χώρος βρίσκεται σε κατάσταση τέτοια, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο κέντρο του , και προχωράμε το έργο σε συνεργασία με την ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση