Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αναγκαστική προσγείωση Apache σε χωράφια
Αναγκαστική προσγείωση Apache σε χωράφια

Αναγκαστική προσγείωση Apache σε χωράφια

Ωστόσο επέστρεψε στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφνοβίκειο

 

Επέστρεψε στη βάση του, στην 1η Τξιαρχία Αεροπορίας το ελικόπτερο , που στη διάρκεια νυχτερινής ς χθες το βράδυ, άναψε ένδειξη και ο χειριστής το προσγείωσε σε αγροτική περιοχή στην περιοχή της Λάρισας, προκειμένου να μη ρισκάρει .

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο βρίσκεται στη βάση της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, απ' όπου είχε απογειωθεί, και εξετάζεται από τεχνικούς.

Κύκλοι του ενικού Επιτελείου Στρατού επισημαίνουν ότι στη διάρκεια της εκπαιδευτικής ς, έξι μόλις λεπτά μετά την απογείωση, άναψε μια λυχνία και σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης, ο χειριστής είχε χρόνο δύο λεπτών για να επιστρέψει στη βάση του.

Τη συγκεκριμένη στιγμή οι χειριστές αποφάσισαν να το προσγειώσουν επί τόπου, για να τη ρισκάρουν , σε χωράφια στην περιοχή Καλαμακίου Αγιάς Λάρισας. Η προσγείωση ήταν ομαλή και όχι ιη και οι δύο χειριστές είναι καλά στην τους και δεν διέτρεξαν τον παραμικρό κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν  τεχνικοί που αφού έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους, οδήγησαν ξανά το ελικόπτερο στη βάση του, για να κάνουν λεπτομερέστερους ελέγχουςlikopeta.

"Αλιεύοντας" την είδηση