Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναγκαστική προσγείωση Apache σε χωράφια
Αναγκαστική προσγείωση Apache σε χωράφια

Αναγκαστική προσγείωση Apache σε χωράφια

Ωστόσο επέστρεψε στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο

 

Επέστρεψε στη βάση του, στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας το ελικόπτερο Apache, που στη διάρκεια νυχτερινής άσκησης χθες το βράδυ, άναψε ένδειξη και ο χειριστής το προσγείωσε σε αγροτική περιοχή στην περιοχή της Λάρισας, προκειμένου να μη ρισκάρει βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο βρίσκεται στη βάση της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, απ’ όπου είχε απογειωθεί, και εξετάζεται από τεχνικούς.

Κύκλοι του Γενικού Επιτελείου Στρατού επισημαίνουν ότι στη διάρκεια της εκπαιδευτικής πτήσης, έξι μόλις λεπτά μετά την απογείωση, άναψε μια λυχνία και σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης, ο χειριστής είχε χρόνο δύο λεπτών για να επιστρέψει στη βάση του.

Τη συγκεκριμένη στιγμή οι χειριστές αποφάσισαν να το προσγειώσουν επί τόπου, για να τη ρισκάρουν βλάβη, σε χωράφια στην περιοχή Καλαμακίου Αγιάς Λάρισας. Η προσγείωση ήταν ομαλή και όχι βίαιη και οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους και δεν διέτρεξαν τον παραμικρό κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν  τεχνικοί που αφού έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους, οδήγησαν ξανά το ελικόπτερο στη βάση του, για να κάνουν λεπτομερέστερους ελέγχουςlikopeta.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Ανάβρα του Ν. Μαγνησίας, υπόδειγμα πράσινης ενέργειας και ανάπτυξης στην Ελλάδα της κρίσης … - https://t.co/Ln4ZMx6PGc -

  • Nέα Σχέδια Βελτίωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλία - https://t.co/wFr8GgAxJ5 -

  • Νέα έργα νερού για άρδευση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/6HpBseufhB -

"Αλιεύοντας" την είδηση