Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Αναφορά Κ.Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης
Αναφορά Κ.Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης

Αναφορά Κ.Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης

H βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή προς την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, την κοινή επιστολή της κοινότητας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μακρυρράχης που στάλθηκε προς τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στις 13-9-2021 σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Σύμφωνα με την επιστολή υπήρξε αναστολή του Δημοτικού σχολείου Μακρυρράχης χωρίς να έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση προς τους τοπικούς φορείς, τους μαθητές και τους γονείς, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν κανονικά για αγιασμό στην σχολική μονάδα στις 13-9-2021!

Η πρώην αν. υπουργός Οικονομικών σημειώνει ακόμα πως στην επιστολή αναφέρεται, ότι η εγγραφή των μαθητών έγινε κανονικά στη λήξη της προηγουμένης χρονιάς στα χρονικά διαστήματα που προβλέπονταν και μάλιστα υπήρξε κανονικά εφοδιασμός με βιβλία και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ζητάει να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία επίσημα σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση