Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Αναφορά Κ.Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης
Αναφορά Κ.Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης

Αναφορά Κ.Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης

H βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή προς την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, την κοινή της κοινότητας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μακρυρράχης που στάλθηκε προς τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στις 13-9-2021 σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Σύμφωνα με την υπήρξε αναστολή του Δημοτικού σχολείου Μακρυρράχης χωρίς να έχει υπάρξει καμία επίσημη προς τους τοπικούς φορείς, τους μαθητές και τους , με να εμφανιστούν κανονικά για αγιασμό στην μονάδα στις 13-9-2021!

Η πρώην αν. υπουργός Οικονομικών σημειώνει ακόμα πως στην επιστολή αναφέρεται, ότι η εγγραφή των μαθητών έγινε κανονικά στη λήξη της προηγουμένης χρονιάς στα χρονικά διαστήματα που προβλέπονταν και μάλιστα υπήρξε κανονικά εφοδιασμός με και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ζητάει να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία επίσημα σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση