Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αν. Λοβέρδος: “Θλιβερή η εικόνα του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου”
Αν. Λοβέρδος: “Θλιβερή η εικόνα του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου”

Αν. Λοβέρδος: “Θλιβερή η εικόνα του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου”

Την υπόσχεση ότι σκοπεύει να παρέμβει για το θέμα του Δικαστικού Μεγάρου στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, έδωσε χθες από το Βόλο ο του Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτηρίζοντας ως θλιβερή την ορισμένων χώρων, όπως η γραμματεία του Ειρηνοδικείου.

Όπως είπε στα Δικαστήρια του Βόλου δεν είχε δικηγορήσει ποτέ, ερχόμενος χθες για πρώτη φορά και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστο Στρατηγόπουλο που του εξήγησε τα λειτουργικά προβλήματα του κτιρίου, κάτι που διαπίστωσε και ο ίδιος, καθώς ξεναγήθηκε στους χώρους.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι συζήτησε με ορισμένους υπαλλήλους και δικαστές αποκομίζοντας την ότι κάτι πρέπει να γίνει τάχιστα.

Ο βουλευτής πληροφορήθηκε από τον πρόεδρο του ΔΣΒ ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αναθέσει μελέτη για το και πρόσθεσε ότι οι μελέτες είτε ανατίθενται για να κάνουν περίπου 40 χρόνια (!), είτε για να διεκπεραιωθούν γρήγορα, αν με τις εντολές.

Υπογράμμισε ότι με αυτή την , οι οίκοι της Δικαιοσύνης δεν είναι οίκοι της Δικαιοσύνης, και είπε ότι η διαπίστωση που κάνει κανείς για το χώρο της Γραμματείας του Ειρηνοδικείου είναι θλιβερή γιατί εκεί εργάζονται άνθρωποι κάθε μέρα, μέσα στο χαρτί, μέσα στη σκόνη, σε ελάχιστα τετραγωνικά χώρου.

Σύμφωνα με τον Α. Λοβέρδο δεν είναι ώρα για λόγια, καθώς είναι τόσο ώριμο το θέμα δήλωσε πως ο ίδιος θα προσφέρει στήριξη σχετικά με την αναβάθμιση των Δικαστηρίων, ενώ και το θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει στο συγκεκριμένο θέμα.

“Είμαι ένας δικηγόρος εν ενεργεία, πέρα από την πολιτική μου δραστηριότητα και σε όποια πόλη πηγαίνω, δεν χάνω ευκαιρία να επισκέπτομαι τα Δικαστικά Μέγαρα, αν δεν τα έχω επισκεφθεί ως δικηγόρος.
Από την πλευρά μου ως μέλος του Κοινοβουλίου, θα βοηθήσω. Είμαι του κόμματός του και έχω τη δυνατότητα να σηκώνω τα θέματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση