Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αμφισβήτησε τα περί εκβιασμών, απειλών και πιέσεων ο Αχ. Μπέος
Αμφισβήτησε τα περί εκβιασμών, απειλών και πιέσεων ο Αχ. Μπέος

Αμφισβήτησε τα περί εκβιασμών, απειλών και πιέσεων ο Αχ. Μπέος

Mε μήνυση και αγωγή κατά του προέδρου της ΟΛΒ ΑΕ

Μήνυση κατά του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου για τις σχετικά με την ύπαρξη «Καμόρα» που εκβίασε και απείλησε καταστηματάρχη που έστησε μπαρ – κοντέινερ σε κοινόχρηστο χώρο στην του Βόλου, κατέθεσε σήμερα Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ενώ με αγωγή που κατέθεσε διεκδικεί από τον πρόεδρο του ΟΛΒ 50.000 € υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ.

Μετά την κατάθεση της μήνυσης ο Αχιλ. Μπέος έξω από το Δικαστικό μέγαρο επιτέθηκε φραστικά κατά του προέδρου του ΟΛΒ, από τον οποίο ζήτησε να καταθέσει και να αποδείξει στη Δικαιοσύνη τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν εκβιασμοί, απειλές και πιέσεις από τη Δημοτική Αρχή και υπογράμμισε ότι το κοντέινερ δεν θα λειτουργήσει, όχι γιατί το λέει αυτός, αλλά γιατί δεν το θέλουν οι πολίτες και γιατί είναι .

«Η μήνυση δεν αποτελεί απάντηση σε κάτι, ούτε είναι κάτι προσωπικό. Οφείλει όμως ένας άνθρωπος που έχει διοριστεί και είναι περαστικός από την πόλη, επειδή έκανε μια σοβαρή , να κατονομάσει για να μάθουν οι πολίτες ποιος είναι αυτός από την «Καμόρα» και ποιόν εννοεί, τι έκανε και γιατί τα είπε όλα αυτά», δήλωσε ο σε αργία δήμαρχος και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος του ΟΛΒ οφείλει να καταθέσει στη Δικαιοσύνη και να αποδείξει όσα ξέρει. Επίσης δήλωσε ότι κατέθεσε αγωγή κατά του κ. Σταυριδόπουλου και το που θα επιδικαστεί θα δοθεί σε κοινωφελές ίδρυμα.

«Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής δεν υπάρχουν εκβιασμοί, απειλές και πιέσεις, αυτά είναι αστειότητες. Σ' αυτή την πόλη πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, αρκετά χρόνια ζούσε υπό το καθεστώς μιας παρέας, που δεν λογάριαζε και με πολιτικές σκοπιμότητες και κομματικές αγκυλώσεις κυβερνούσε την πόλη και κοιμόταν όλος ο κόσμος», ήταν η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου. Όπως ανέφερε, τον Μάιο του 2014 η πόλη ξύπνησε και καθημερινά βλέπουμε τα αποτελέσματα, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Από δω και πέρα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, είπε ο εν αργία δήμαρχος.

«Οφείλει ο κ. Σταυριδόπουλος, λαλίστατος όπως είναι και με το στιλάκι που έχει, να αποδείξει και να κατονομάσει ποιους εννοούσε και ποιοι είναι αυτοί που εκβίασαν και απείλησαν. Τέρμα στα λόγια του αέρα. Αρκετή λάσπη έχουμε ανεχτεί από τον περαστικό και προσωρινό κ. Σταυριδόπουλο. Πλέον μιλάνε τα έργα και όχι τα λόγια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης είπε ότι ο χώρος αυτός είναι ς και κοινόχρηστος, προς όφελος των πολιτών «και όχι για να κάνουν αρπαχτές μερικοί και να δίνουν άδειες. Με την ίδια λογική γύρω από το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, θα πάνε όλοι οι πολίτες να στήσουν από ένα κοντέινερ».

Ο σε αργία δήμαρχος ανέφερε ότι το κοντέινερ δε λειτουργεί, γιατί απέναντι ο έχει κατάστημα και στο χώρο έχει αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα με άδεια του ΟΛΒ.

Το σύνολο της Δημοτικής Αρχής έκανε καταγγελία στον εισαγγελέα και ενστάσεις. Από κει μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος που εκβιάζει φωνάζει ή καταγγέλλει στον εισαγγελέα. Ο χώρος δε θα λειτουργήσει όχι γιατί το λέω εγώ αλλά γιατί δεν το θέλουν οι πολίτες και γιατί είναι παράνομα” είπε χαρακτηριστικά .

"Αλιεύοντας" την είδηση