Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αλβανός τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς κατά τη διάρκεια σύλληψής του
Αλβανός  τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς κατά τη διάρκεια σύλληψής του

Αλβανός τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς κατά τη διάρκεια σύλληψής του

Τρεις αστυνομικοί ηλικίας από 35 – 40 ετών μετέβησαν στο Νοσοκομείο με κακώσεις και μώλωπες, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από 36χρονο Αλό κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψής του. Οι τρεις αστυνομικοί δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες κι αποχώρησαν για τις τους λαμβάνοντας τρεις ημέρες αναρρωτική άδεια (ελεύθεροι υπηρεσίας).

Οι αστυνομικοί μετέβησαν το στο οποίο συζούσε ο 36χρονος με 49χρονη γυναίκα (υπόγειο).Κατά την έξοδο του 36χρονου από το σπίτι, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν γνωστοποιώντας του την ιδιότητά τους. Εκείνος αντιστάθηκε και τους επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον έβαλαν στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο όπου κι εκεί αντιστάθηκε κι επιτέθηκε στον αστυνομικό. Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει ωστόσο καταδιώχθηκε κι ακινητοποιήθηκε.

Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε ο 36χρονος με την συμβία του, η οποία συνελήφθη εντοπίστηκαν μία ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 16,4γρ., μία ποσότητα ηρωίνης βάρους 16,2γρ, μία ποσότητα ακατστης κάνναβης βάρους 4,43γρ και ακόμη μία ποσότητα ακατστης κάνναβης βάρους 3,39γρ.,70 δισκία, τα οποία κατείχαν χωρίς ιατρική συνταγή, έναw μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα τσεκούρι, το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του 36χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης 11 ετών και χρηματικό ποσό 80.000 ευρώ από το Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών στην Άρτα.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας .

για κατοχή χασίς

ια κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη 43χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Ειδικότερα σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του 43χρονου μία ποσότητα χασίς βάρους 9,1γρ.

Επιπλέον από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Ιωνίας συνελήφθη 54χρονος ιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου καθώς στερούνταν άδειας λειτουργίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση