Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αλμυρός: Τα στοιχεία άλλων δύο δραστών ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο
Αλμυρός: Τα στοιχεία άλλων δύο δραστών ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο

Αλμυρός: Τα στοιχεία άλλων δύο δραστών ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο

Τυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ύστερα από επισταμένη έρευνα, άλλοι δύο  για την κλοπή στο που είχε σημειωθεί στον τα ξημερώματα στις 17ης Σεπτεμβρίου του 2018.

Σημειώνεται ότι στις 9 Οκτωβρίου, είχαν ταυτοποιηθεί άλλοι δύο από τους , ηλικίας 31 και 25 ετών, αθίγγανοι από το Ζεφύρι ς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Κατόπιν στις 17 Οκτωβρίου με νέα της Αστυνομίας, είχε ανακοινωθεί η ταυτοποίηση ακόμη ενός δράστη της κλοπής, ενός 28χρονου επίσης αθίγγανου από το Ζεφύρι ς.

Σήμερα όπως έγινε γνωστό, ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες της κλοπής, επίσης, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής ηλικίας 25 και 22 ετών.

Μάλιστα ο 22χρονος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, για μεγάλες περιπτώσεις κλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα στις 17 Σεπτεμβρίου, οι δράστες, έσπασαν με βαριοπούλα την κεντρική είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται κοντά στην πλατεία και στο Ταχυδρομείο της περιοχής, κι αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή που υπήρχαν, αφήνοντας μόνο δύο ρολόγια, με τη “λεία” τους να υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Μάλιστα, “σήκωσαν” μέχρι και το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε, ενώ φάνηκαν να μην επηρεάζονται από τον συναγερμό που χτυπούσε. Το αυτοκίνητο, μαύρο Golf, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους είχε εντοπιστεί την ίδια ημέρα σε παράδρομο στο Κρόκιο.

Η σχετική δικογραφία με τα νεότερα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Τέλος αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνεχίζουν τις , σε συνδυασμό με αξιοποίηση στοιχείων, καταθέσεων και σε συνεργασία και με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται κι 6ος δράστης στην υπόθεση.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση