Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αλμυρός: Τα στοιχεία άλλων δύο δραστών ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο
Αλμυρός: Τα στοιχεία άλλων δύο δραστών ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο

Αλμυρός: Τα στοιχεία άλλων δύο δραστών ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας , ύστερα από επισταμένη έρευνα, άλλοι δύο δράστες για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο που είχε σημειωθεί στον Αλμυρό τα ξημερώματα στις 17ης Σεπτεμβρίου του 2018.

Σημειώνεται ότι στις 9 Οκτωβρίου, είχαν ταυτοποιηθεί άλλοι δύο από τους δράστες, ηλικίας 31 και 25 ετών, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε για το αμα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Κατόπιν στις 17 Οκτωβρίου με νέα ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχε ανακοινωθεί η ταυτοποίηση ακόμη ενός δράστη της κλοπής, ενός 28χρονου επίσης αθίγγανου από το Ζεφύρι Αττικής.

Σήμερα όπως έγινε γνωστό, ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες της κλοπής, επίσης, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής ηλικίας 25 και 22 ετών.

Μάλιστα ο 22χρονος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, για μεγάλες .

Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα στις 17 Σεπτεμβρίου, οι δράστες, έσπασαν με βαριοπούλα την κεντρική είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται κοντά στην πλατεία και στο Ταχυδρομείο της περιοχής, κι αφαίρεσαν και τιμαλφή που υπήρχαν, αφήνοντας μόνο δύο ρολόγια, με τη “λεία” τους να υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο .

Μάλιστα, “σήκωσαν” μέχρι και το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε, ενώ φάνηκαν να μην επηρεάζονται από τον συναγερμό που χτυπούσε. Το , μαύρο Volkswagen Golf, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους είχε εντοπιστεί την ίδια ημέρα σε παράδρομο στο .

Η σχετική με τα νεότερα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών .

Τέλος αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνεχίζουν τις έρευνες, σε συνδυασμό με αξιοποίηση στοιχείων, καταθέσεων και σε συνεργασία και με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται κι 6ος δράστης στην υπόθεση.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση