Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αλμυρός: Τα στοιχεία άλλων δύο δραστών ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο
Αλμυρός: Τα στοιχεία άλλων δύο δραστών ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο

Αλμυρός: Τα στοιχεία άλλων δύο δραστών ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας , ύστερα από επισταμένη έρευνα, άλλοι δύο δράστες για την κλοπή στο κοσμηματοπωλείο που είχε σημειωθεί στον τα ξημερώματα στις 17ης Σεπτεμβρίου του 2018.

Σημειώνεται ότι στις 9 Οκτωβρίου, είχαν ταυτοποιηθεί άλλοι δύο από τους δράστες, ηλικίας 31 και 25 ετών, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Κατόπιν στις 17 Οκτωβρίου με νέα ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχε ανακοινωθεί η ταυτο ακόμη ενός δράστη της κλοπής, ενός 28χρονου επίσης αθίγγανου από το Ζεφύρι Αττικής.

Σήμερα όπως έγινε γνωστό, ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες της κλοπής, επίσης, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής ηλικίας 25 και 22 ετών.

Μάλιστα ο 22χρονος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, για μεγάλες περιπτώσεις κλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα στις 17 Σεπτεμβρίου, οι δράστες, έσπασαν με βαριοπούλα την κεντρική είσοδο του καταστήματος που βρίσκεται κοντά στην και στο Ταχυδρομείο της περιοχής, κι αφαίρεσαν και τιμαλφή που υπήρχαν, αφήνοντας μόνο δύο ρολόγια, με τη “λεία” τους να υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Μάλιστα, “σήκωσαν” μέχρι και το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε, ενώ φάνηκαν να μην επηρεάζονται από τον συναγερμό που χτυπούσε. Το αυτοκίνητο, μαύρο Golf, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους είχε εντοπιστεί την ίδια ημέρα σε παράδρομο στο .

Η σχετική δικογραφία με τα νεότερα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών .

Τέλος αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνεχίζουν τις , σε συνδυασμό με αξιο στοιχείων, καταθέσεων και σε συνεργασία και με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται κι 6ος δράστης στην υπόθεση.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση