Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Αλμυριώτης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών από το ΜΟΔ Τρικάλων
Αλμυριώτης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών από το ΜΟΔ Τρικάλων

Αλμυριώτης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών από το ΜΟΔ Τρικάλων

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Τρικάλων κάθισε προχθές ένας Αλμυριώτης, ο οποίος κατηγορούνταν πως έβαλε φωτιά στο σπίτι αντιδίκου του, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη, και έτσι καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών.

Ο άνδρας από τον Αλμυρό κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών, και χρηματική ποινή 10.000€.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε από το δικαστήριο ποινή 12 ετών για την κατηγορία της έκρηξης που αντιμετώπιζε, τεσσάρων ετών φυλάκισης για εμπρησμό από πρόθεση, και τεσσάρων ετών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Παράλληλα του δόθηκε η δυνατότητα άσκησης έφεσης, κάτι που έπραξε με την δικαιοσύνη να τον αφήνει τελικά ελεύθερο, με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Συγκεκριμένα του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και η παραμονή του στο εξωτερικό, θα πρέπει να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του επιβλήθηκε και η καταβολή εγγύησης ύψους 5.000€.

Ο Αλμυριώτης φέρεται το καλοκαίρι του 2015 να έβαλε φωτιά στο σπίτι αντιδίκου του, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και να υπάρξουν ζημιές στο εσωτερικό του, αξίας χιλιάδων ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γιορτή πεπονιού στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου #ΓιορτήΠεπονιού - https://t.co/dEIxicyIiH -

  • Επίσκεψη Ιγνατίου στην μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βελίκας Αγιάς #ΒελίκαΑγιάς… - https://t.co/xhASH1mDDA -

  • Στην Άφησσο ο ξύλινος στόλος της Κερασίας Κολίτσα #ΚερασίαΚολίτσα - https://t.co/akvab4JOTG -

"Αλιεύοντας" την είδηση