Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Αλληλέγγυοι” μπλόκαραν την περισυλλογή αδέσποτων από τον Δήμο
“Αλληλέγγυοι” μπλόκαραν την περισυλλογή αδέσποτων από τον Δήμο

“Αλληλέγγυοι” μπλόκαραν την περισυλλογή αδέσποτων από τον Δήμο

Ομάδα αλληλέγγυων Βολιωτών μπλόκαρε σήμερα το πρωί επιχείρηση ς αδέσποτων από το στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο athens.indymedia «σήμερα το πρωί ακυρώθηκε από αλληλέγγυους/ες η προσπάθεια απς αδέσποτων σκυλιών στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου από το επιτελείο της Δημοτικής Αρχής Βόλου.

Οι υπογράφοντες το κείμενο, αναφέρουν ότι στο πάρκο εμφανίστηκε το άκι ς αδέσποτων με οδηγό δημοτικό υπάλληλο και συνοδηγό την μπόγια Β.Π., μέλος του δημοτικού επιτελείου.

Οι αναρχικοί τονίζουν ότι «η Β.Π., με τον πρώην σύζυγό της και «καταδικασμένο» είχαν αναλάβει από το 2014 να φέρουν εις πέρας το του μαφιόζου δημάρχου Μπέου για την απ και τον εγκλεισμό των αδέσποτων σε απομακρυσμένο μέρος, όπου πολλά “εξαφανίστηκαν”, βασανίστηκαν και λιμοκτόνησαν στα τους. Οι μαζικές στα πάρκα και στις πλατείες καθώς και οι απαγωγές των αδέσποτων φίλων μας, αποτελούν ένα μόνο μέρος της στρατηγικής για καθαρισμό και αποστείρωση  της πόλης. Οτιδήποτε δεν χωράει στα στενά όρια της επιβεβλημένης καταπιεστικής κανονικότητάς τους  πρέπει να εξοντώνεται. Από τα αδέσποτα μέχρι τους μετανάστρες/ιες και τους άστεγους/ες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση