Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Aλαλούμ. Στον αέρα ο τελικός κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό;
Aλαλούμ. Στον αέρα ο τελικός κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό;

Aλαλούμ. Στον αέρα ο τελικός κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό;

Σήμερ η πόφαση από την ΕΠΟ

Στις 4 σήμερα τα ξημερώματα έληξε η πολύωρη συνεδρίαση στην ΓΓΑ χωρίς καμία απόφαση για τον τελικό και το …μπαλάκι έγινε πάσα στην ΕΠΟ που πρέπει το πρωί της Παρασκευής να επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να τακτοποιήσει το θέμα των εισιτηρίων κάτι που φαντάζει δύσκολο.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου, που βγήκε στην δημοσιότητα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει ως εξής:
«Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Στάδιο και εμποδίζει την διεξ του Τελικού Κυπέλου Ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου».

Η παραπάνω ανακοίνωση δείχνει ότι οι ομάδες άσκησαν τεράστια πίεση στην πλευρά του υφυπουργού, προκειμένου να μην υλοποιήσει την απόφαση αυτή και να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Συνυπολογίστηκε και η ταλαιπωρία του κόσμου, διότι πολλοί φίλαθλοι δεψαν ήδη από χώρες του εξωτερικού για την Ελλάδα, άλλοι ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν, έχοντας κλείσει ήδη τα εισιτήριά τους και έχοντας κάνει τον προγραμματισμό τους. Επειδή, δε, ήταν αρκετοί αυτοί, δεν γινόταν να μην μπουν στην εξίσωση και να μην ληφθούν υπόψιν.

Εντέλει, οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το πρωί της Παρασκευής (5/5), σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ, όπου αναφέρεται ότι αναμένεται η τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους.

Οι θέσεις στο Στάδιο θα είναι αριθμημένες, αλλά τα εισιτήρια παραμένουν χωρίς αριθμό. Έτσι αποφασίστηκε να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο με τη χρήση αυτοκόλλητων. Ο κόσμος για να περάσει στο εσωτερικό του γηπέδου θα δείχνει το εισιτήριό του και στον έλεγχο θα μπει με αυτοκόλλητο ο αριθμός της θέσης που του αντιστοιχεί.

H Βόλου

Κόντρα σε όσους, με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, προσπάθησαν να «παγιδεύσουν» τον αρμόδιο υπουργό και να ματαιώσουν την τέλεση του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, μιας αθλητικής γιορτής, στην πόλη μας, ο , με την άριστη συνεργασία τόσο της ΕΠΟ, όσων και των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά και τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αποκεντρωμένη Διοίκησης, δίνει συγκεκριμένες και αποτελεσματικές λύσεις και αίρει κάθε εμπόδιο που υπάρχει, αποκαθιστώντας ελλείψεις από την κατασκευή ακόμα του σταδίου και για τις οποίες δυστυχώς ουδείς κλήθηκε να λογοδοτήσει…

Ήδη με επιστολή προς τον αρμόδιο υφυπουργό, κ. Βασιλειάδη, του γνωστοποιείται ότι όλα τα ζητήματα ασφαλείας έχουν τακτοποιηθεί, του διαβιβάστηκε η άδεια λειτουργίας (ΑΔΑ: 7ΧΚΠΟΡ-10ΞΗΒ), που για πρώτη φορά υπάρχει για το στάδιο, μετά από αλλεπάλληλους και βασανιστικούς ελέγχους και αναλήφθηκε και πάλι η δέσμευση ότι μέχρι σήμερα το απόγευμα θα έχει λυθεί και το θέμα της αρίθμησης των εισιτηρίων και των θέσεων.

Ο ευχαριστεί όλους όσοι ακόμη και τ δίνουν τη μάχη στο πλευρό του για να διεξαχθεί αυτή η μεγάλη γιορτή στην πόλη μας, με τις αυτονόητες και προφανείς θετικές επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση