Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Ακυβέρνητο ιστιοφόρο στην Σκόπελο
Ακυβέρνητο ιστιοφόρο  στην Σκόπελο

Ακυβέρνητο ιστιοφόρο στην Σκόπελο

Το ιστιοφόρο “LADY MAGIC”, σημαίας Ρουμανίας,  βρισκόταν σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή 1,5 ν.μ. βορειοανατολικά του λιμένα Σκοπέλου, με 11 επιβαίνοντες κι ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου.

Στην περιοχή βρισκόταν το παραπλέον ταχύπλοο “ΜΑΡΙΑ” στο οποίο μετεπιβιβάστηκαν δύο εκ των 11 αλλοδαπών επιβαινόντων, ενώ στη συνέχεια αποβιβάστηκαν με στον λιμένα Σκοπέλου.

Παράλληλα, στην περιοχή μετέβη το ιστιοφόρο “ΕΝΑ” , το οποίο ρυμούλκησε το “LADY MAGIC” στον λιμένα Σκοπέλου όπου κατέπλευσε με , με τους εννέα εναπομείναντες επιβαίνοντες καλά στην τους, ενώ διαπιστώθηκε ότι το σκάφος είχε παρουσιάσει μηχανική με εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιο.

Επί του σκάφους επιβιβάστηκε ιδιώτης μηχανικός καθώς και στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπιστώθηκε μηχανική στο σύστημα ψύξης της κύριας μηχανής και οπή σε ελαστικό σωλήνα,  ο οποίος στη συνέχεια αντικαταστάθηκε, με να διακοπεί η εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιο.

Προανάκριση διενεργείται από το Σκιάθου, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε και δεν παρατηρήθηκε .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

  • Μουσική και Πολιτική: #Χατζιδάκις ο «απολιτίκ(;)» και ο αριστερός #Θεοδωράκης #Θεοδωράκης… - https://t.co/tGIfMuvQLF -

"Αλιεύοντας" την είδηση