Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο με 26μελές πλήρωμα ανοιχτά της Αλονvήσου
Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο με 26μελές πλήρωμα ανοιχτά της Αλονvήσου

Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο με 26μελές πλήρωμα ανοιχτά της Αλονvήσου

Σε εξέλιξη βρίσκονται επισκευής στο SEE BEECH σημαίας marshall islands, που μένει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή έξω από την Ψαθούρα στις .

Το με των Νήσων Μάρσαλ, 240 μ. μήκος και 40 μ.πλάτος του 2003, είχε αποπλεύσει από το Πόρτ Σάιντ της Αιγύπτου με προορισμό την . Έχει 26 άτομα πλήρωμα κι είναι κενό φορτίου – μόνο καύσιμα κίνησης.

Γύρω στις 11 το πρωί ο κυβερνήτης, ενημέρωσε τον θάλαμο επιχειρήσεων του Αρχηγείου, ότι λόγω βλάβης σταμάτησαν οι μηχανές και βρισκόταν έξω από την Ψαθούρα, όπου έπνεαν άνεμοι ΒΑ 6 μποφόρ.Άμεσα δύο περιπολικά ανοιχτής θαλάσσης προσέγγισαν το πλοίο, ενώ απέπλευσε από το Βόλο το ρυμουλκό “Αχιλλέας” κι από τη το ρυμουλκό “Μεγαλόχαρη” το οποίο αναμένεται σε λίγα λεπτά στη θαλάσσια περιοχή.

Το πλοίο προσέγγισαν και άλλα δύο δεξαμενόπλοια κι ένα φορτηγό πλοίο που έπλεαν στην περιοχή. Έγιναν προσπάθειες από τον κυβερνήτη να θέσει σε λειτουργία τις μηχανές, ωστόσο χωρίς .Ελικόπτερο μετέφερε στο δεξαμενόπλοιο δύο μηχανικούς, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη .
Το ρυμουλκό “Αχιλλέας” απέπλευσε από το σημείο και κατέπλευσε στο Βόλο σήμερα το απόγευμα, ενώ στην περιοχή παραμένει το δεξαμενόπλοιο Spirit 2 σημαίας Σιγγαπούρης, λιμενικά κι αναμένεται και το ρυμουλκό “Μεγαλόχαρη”.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 19χρονος στη Ν. Αγχίαλο #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/y4HHtQH4E7 -

  • Βολιώτης πλήρωσε για #πατίνι που δεν έλαβε #πατίνι - https://t.co/JtYUmCR9RL -

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

"Αλιεύοντας" την είδηση