Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ακαθόριστος ο αριθμός οφειλετών παλαιών τελών ταξινόμησης
Ακαθόριστος ο αριθμός οφειλετών παλαιών τελών ταξινόμησης

Ακαθόριστος ο αριθμός οφειλετών παλαιών τελών ταξινόμησης

Ακαθόριστος είναι ο αριθμός των  πολιτών που  οφείλουν παλιά τέλη ταξινόμησης στην και  γίνονται  συνεχώς δέκτες ειδοποιήσεων, καθώς μόνο για τη διετία 2000-2001 στη δεν πληρώθηκαν τέλη ταξινόμησης για 1.600 οχήματα και οι οφειλές ανέρχονται σε 150.000 €, ενώ κάτοχοι Ι.Χ. που βρέθηκαν στη σημερινή συνάντηση δήλωσαν ότι έλαβαν ειδοποιητήρια για οφειλές από τέλη ταξινόμησης μέχρι και το 2003.

Οι θιγόμενοι πολίτες έκαναν μικρή συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο και αποφάσισαν να τηρήσουν στάση αναμονής, μετά την ανακοίνωση των βουλευτών της Δ Θαν. πη και Κ. Μαραβέγια με τον υφυπουργό Οικονομικών Α. Βεσυρόπουλο και τον διοικητή της Γ. Πιτσιλή ότι αναζητείται διοικητική λύση και τη δέσμευση για νομοθετική ρύθμιση, αν δεν αποδώσει η πρώτη διαδικασία.

Στη συγκέντρωση που έγινε στο ΕΚΒ παρουσία 20 περίπου θιγόμενων πολιτών, επισημάνθηκε ότι οι ειδοποιήσεις για οφειλές θα συνεχίσουν να έρχονται και το επόμενο διάστημα, καθώς η μη πληρωμή των τελών ταξινόμησης επεκτάθηκε και σε άλλα αυτοκίνητα μετά το 2001 και αφορά απροσδιόριστο αριθμό συμπολιτών.

Ο Ιωάννης Τσαρδακάς, του οποίου οι γονείς καλούνται να πληρώνουν τέλη ταξινόμησης για αυτοκίνητα που απέκτησαν πριν πολλά χρόνια, έκανε τον περασμένο Οκτώβριο αναφορά στον Συνήγορο του Πολίτη και ζήτησε τον λόγο από τον διευθυντή της , για τη διαμαρτυρία του.

«Στην απάντησή του ο διευθυντής παραδέχεται ότι κάποια γραφεία διεκς πλαστογραφούσαν και χρησιμοποιούσαν υπηρεσιακές σφραγίδες σε δημόσια έγγραφα, κάτι που αυτόματα μας αθωώνει, καθώς λέει στον Συνήγορο ότι η υπαιτιότητα είναι άλλων»,  είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο και με στοιχεία της , για τη διετία 2000-2001, το ποσό πληρωμής των τελών ταξινόμησης που δεν πληρώθηκε ανέρχεται σε 150.000 € και αντιστοιχεί σε περίπου 1.600 αυτοκίνητα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση