Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών της 45χρονης στο Βόλο
Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών της 45χρονης στο Βόλο

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών της 45χρονης στο Βόλο

Άκαρπες μέχρι τ οι της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό των δύο άγνωστων ανδρών, που χθες τα ξημερώματα λήστεψαν μια 45χρονη γυναίκα, την που βρισκόταν σπίτι της με τα δύο ανήλικα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που διενεργεί προανάκριση, πήρε από μάρτυρες και ήδη έγιναν αρκετές προσαγωγές υπόπτων, τόσο στη διάρκεια της ημέρας χθες, όσο και σήμερα το πρωί, χωρίς όμως, να εντοπιστούν ακόμη οι , οι οποίοι μιλούσαν σπαστά Ελληνικά.

Εν τω μεταξύ, οι συνεχίζονται, ενώ το , μάρκας Fiat Punto της 45χρονης, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δύο για να διαφύγουν δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

α σημειωθεί ότι η γυναίκα, βρισκόταν στο σπίτι με τον 13χρονο γιό και την 11χρονη κόρη της, όταν οι ληστές, φορώντας κουκούλες εισήλθαν, από ξεκλείδωτο παράθυρο, της έδεσαν τα χέρια και το στόμα με μονωτική ταινία και της ζήτησαν χρήματα.

Εκείνη την ώρα ξύπνησε και ο 13χρονος γιός της, τον οποίο επίσης έδεσαν.

Η 45χρονη,θέλοντας να αποφύγει τα χειρότερα, είπε στους ληστές ότι είχε χρήματα στην τσάντα της, με αποτέλεσμα να της κλέψουν ποσό 1000 €, το κινητό της τηλέφωνο και το κλειδί του αυτοκινήτου της, με το οποίο διέφυγαν.

Τη γυναίκα ελευθέρωσε η 11χρονη κόρη της, που ξύπνησε αφότου οι ληστές είχαν φύγει και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση