Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αίθριος ο καιρός και την Κυριακή με άνοδο θερμοκρασίας
Αίθριος ο καιρός και την Κυριακή με άνοδο θερμοκρασίας

Αίθριος ο καιρός και την Κυριακή με άνοδο θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται και αύριο Κυριακή με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, στην Πελοπόννησο, στη Θράκη, στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κινηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες της και, σύμφωνα με το του Εθνικού ίου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική από -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη και στη Θράκη από 1 έως 19, στη Θεσσαλία από 4 έως 20, στην Ήπειρο από 1 έως 16, στην Στερεά από 2 έως 19, στην Πελοπόννησο από 1 έως 17, στα του Ιονίου από 3 έως 15, στα του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 17, στις Κυκλάδες από 8 έως 16, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 16 και στην Κρήτη από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης.

Στην αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό ς αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 Μποφόρ, όμως από το πρωί έως το μεσημέρι θα γίνουν πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως 2 έως 4 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της ς θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση