Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Aιχμές κατά κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον Γ. Καρατζαφέρη
Aιχμές κατά κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον Γ. Καρατζαφέρη

Aιχμές κατά κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον Γ. Καρατζαφέρη

Aιχμές  κτά της ς κι κατά της αξιωματικής αολίτευσης άφησε σήμερα από το Βόλο  ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού , ο οποίος  τόνισε ότι τα μνημόνια θα τελειώσουν όχι με τις ξένες αλλά με τα τρακτέρ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ βρέθηκε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της  ΕΒΟΛ , όπου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Νικ. Πρίντζος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και συνεταιριστές.

Ο Γ. Καρατζαφέρης που επιδιώκει στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν να ξαναμπεί με το κόμμα του στη Βουλή, έκανε λόγο για παρατεταμένη κρίση και μνημόνια που έχουν καταρρακώσει τη μεσαία τάξη. «Μην εξαπατώμεθα, απ' αυτή την κρίση και από αυτό το , που θα είναι πολυετές, δεν θα βγούμε με τις μεγάλες εισαγόμενες, όπως λένε, , αλλά με τα τρακτέρ. Η γη θα μας βγάλει από αυτό το δύσκολο σημείο το οποίο βρισκόμαστε. Ας το καταλάβουν όλοι. Γι' αυτό το λόγο είμαι εδώ, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το χρόνο των εκλογών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας θέλει να πάει μέχρι την τελευταία ημέρα, αλλά υπογράμμισε:  «Ίσως να γίνουν εκλογές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εξ' ανάγκης. Πιστεύω ότι αυτό το οποίο θα εξαναγκάσει τον κ. Τσίπρα να πάει σε εκλογές, είναι ορισμένα πράγματα που άπτονται με τον συνεταίρο του», φωτογραφίζοντας τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που προέρχεται από τους κόλπους της ΝΔ  χαρακτήρισε ανύπαρκτη την σημερινή αξιωματική αολίτευση υπό τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας «υπάρχει;»

Ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ

Ο κ. Πρίντζος υποδέχθηκε τον κ. Καρατζαφέρη και του παρουσίασε τα προτα του αγροτικού κόσμου και την κατάρρευση του συνεταιριστικού κινήματος, σημειώνοντας ωστόσο ότι η μικρή συνεταιριστική οργάνωση του Βόλου είναι δυνατή και  υγιής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση