Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Κλειστή ΠΑΘΕ και παρακαμπτήριοι στον κόμβο Μικροθηβών
Κλειστή ΠΑΘΕ και παρακαμπτήριοι στον κόμβο Μικροθηβών

Κλειστή ΠΑΘΕ και παρακαμπτήριοι στον κόμβο Μικροθηβών

Κλειστή είναι η ΠΑΘΕ και οι παρακαμπτήριες οδοί στον κόμβο Μικροθηβών σήμερα απο τιςε 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.00 το απόγευμα, μετά από απόφαση της συντονιστικής, ενώ σε αυτό το διάστημα οι αγρότες θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω εντατικο των κινητοποιήσεων.

Με αφορμή τις κινητοπoιήσεις οι αστυνομ;iα έδωσε στη δημοσιότητα τις κυκλοφοριακές .

Συγκεκριμένα, από τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στον κόμβο Μικροθηβών Μαγνησίας (χ/θ 295+500 του Π.Α.Θ.Ε.), σήμερα Δευτέρα (01-02-2016) και από ώρα 12.00΄ έως ώρα 17.00΄, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητο Π.Α.Θ.Ε. από τη χ/θ 295+700 (κόμβος Αλμυρού) μέχρι τη χ/θ 319+800 (προ του κόμβου Μεγάλου Μοναστηρίου).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:
• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, και λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Αλμυρού Μαγνησίας (χ/θ 287+400) – παράπλευρη οδός – διασταύρωση σιταποθηκών ΠΑΥΛΙΔΗ – Αϊδίνιο Μαγνησίας – διασταύρωση Μικροθηβών – Βόλος – Π.Ε.Ο. Βόλου-Λάρισας.

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, και λεωφορεία, θα κινούνται μέσω της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου προς Βόλο – διασταύρωση Μικροθηβών – Αϊδίνιο Μαγνησίας – διασταύρωση σιταποθηκών ΠΑΥΛΙΔΗ – παράπλευρη οδός – είσοδος στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Αλμυρού Μαγνησίας (χ/θ 287+400).

Κυκλοφοριακές για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Από τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σήμερα Δευτέρα (01-02-2016) από ώρα 16.00΄και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων και όλων των λεωφορείων στο τμήμα του αυτοκινητο Π.Α.Θ.Ε. από τη χ/θ 287+400 (κόμβος Αλμυρού) μέχρι τη χ/θ 319+800 (προ του κόμβου Μεγάλου Μοναστηρίου).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:
• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Αλμυρού Μαγνησίας (χ/θ 287+400) – παράπλευρη οδός – διασταύρωση σιταποθηκών ΠΑΥΛΙΔΗ – Αϊδίνιο Μαγνησίας – διασταύρωση Μικροθηβών – Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων με κατεύθυνση προς Νέο Φθιώτιδας.

• Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Όλα τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και λεωφορεία, θα κινούνται μέσω της Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων – διασταύρωση Μικροθηβών – Αϊδίνιο Μαγνησίας – διασταύρωση σιταποθηκών ΠΑΥΛΙΔΗ – παράπλευρη οδός – είσοδος στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Αλμυρού Μαγνησίας (χ/θ 287+400).

Παρακαλούνται οι οδηγοοί, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 24210-76995, 24220 -26555, 24210-76969.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση