Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άγριο διπλό φονικό στη Μακρινίτσα
Άγριο διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

Άγριο διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

Άγριο διπλό φονικό σημειώθηκε το απόγευμα στη Μακρινίτσα.

Δράστης ένας 31χρονος, που μπήκε σε στην Μακρινίτσα όπου βρίσκονταν δύο αδέλφια: ένας 30χρονος  και η αδερφή του, 28 ετών, στους οποίους κατάφερε θανάσιμες μαχαιριές.

Ο δράστης είναι πρώην σύζυγος της νεαρής με την οποία έχουν ένα μικρό παιδάκι.

Ο αδερφός φέρει τραύματα κάτω από την , ενώ η γυναίκα φέρει βαθύ τραύματα στα πλευρά και την κοιλιακή χ.

Αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

 

Πως έγινε το διπλό φονικό  

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το διπλό φονικό με δράστη τον 31χρονο Δ.Ρ. που μαχαίρωσε θανάσιμα  την 28χρονη Κ.Τ., πρώην σύζυγό του και στον 30χρονο αδερφό της .Τ.

Στις 7.30 το απόγευμα ο 31χρονος Δ.Ρ. μετέβη με το αυτοκίνητό του με με λάμα μήκους περί  τα 20 εκ. στο πατρικό της πρώην συζύγου του στην Αγ. Τριάδα Μακρινίτσας.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από τον Δεκέμβριο και η νεαρή είχε μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι μαζί με το 4 ετών ανήλικο παιδί τους.

Ο φερόμενος ως δράστης ενοχλούσε τακτικά την πρώην σύζυγό του και μάλιστα η οικογένειά της είχε ενημερώσει  την Αστυνομία.

Χθες, ο 31χρονος πήγε  στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του.

Του άνοιξε η πρώην πεθερά του κι εκείνος την τραυσε ελαφρά στο πρόσωπο. Η 28χρονη. ακούγοντας τις φωνές της μητέρας της κατέβηκε τις σκάλες (δίπατο σπίτι) κι ο 31χρονος την τραυμάτισε θανάσιμα στα πλευρά και στην κοιλιά.

Ο 30χρονος αδερφός της νεαρής έχει ειδοποιηθεί για την φασαρία και έφτασε στο σπίτι.

Στην εξώπορτα, στον αύλειο χώρο, έρχεται αντιμέτωπος με τον δράστη, ο οποίος τον τραυματίζει θανάσιμα με μαχαιριές κοντά στην .

Ο φερόμενος ως δράστης, διέφυγε  με το όχημά του, ωστόσο έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας ο  οποίος τον καταδίωξε με το ιδιωτικό του όχημα.

Προς τον Αγ. Βλάσιο χάθηκαν  τα ίχνη του, ωστόσο ο αστυνομικός είχε δώσει σήμα και η αστυνομία “χτένισε” την περιοχή. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 31χρονο.

Παλιότερα ο 31χρονος είχε παραπεμφθεί για ψυχ εξέταση, ενώ δεν εργάζονταν κάπου, καθώς λάμβανε λόγω τροχαίου που είχε στο παρελθόν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση