Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αγωγή των κατοίκων στα Αστέρια Αγριάς κατά ΔΕΥΑΜΒ και Δήμου Βόλου
Αγωγή των κατοίκων στα Αστέρια Αγριάς  κατά ΔΕΥΑΜΒ και Δήμου Βόλου

Αγωγή των κατοίκων στα Αστέρια Αγριάς κατά ΔΕΥΑΜΒ και Δήμου Βόλου

Ανάστατοι είναι οι     στα Αστέρια Αγριάς για το της κατασκευής του αντλιοστασίου, καθώς σήμερα συνεργείο μετέβη στο σημείο για να κλαδέψει δένδρο που βρίσκονταν στη περιοχή (καραγάτσι- φτελιά) γιατί εγκυμονούσε κινδύνους, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία. Μάλιστα οι θα καταθέσουν αγωγή κατά της ΔΕΥΑΜΒ και του Δήμου Βόλου.
Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου στα Αστέρια Αγριάς Κ. Θεοδοσόπουλος, μιλώντας στο “Ράδιο Ακρόαμα” είπε: «Σήμερα περιμέναμε να έχει ολοκληρωθεί το , όπως είχανε πει.
Αντ' αυτού συνεργείο ήρθε για να κλαδέψει το δένδρο που είχαμε πει να μην το πειράξουν εξ αρχής. Όταν ξεκίνησαν οι εργασίες μας είχαν διαβεβαιώσει ότι πέρα από το κλάδεμα δε θα κοπεί κανένα δένδρο».
Ο κ. Θεοδοσόπουλος, χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή, λεγοντας: «Στις 14 Αυγούστου ενόψει του Δικαστηρίου ΔΕΥΑΜΒ και Δήμος Βόλου είχαν δεσμευτεί ότι δεν θα κοπούν δένδρα και δεν  θα αλλάξει η εικόνα του πάρκου.
Ωστόσο, είναι απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί στο πάρκο σήμερα. Υπάρχουν σπίτια χωρίς τηλέφωνο εδώ και δύο μήνες. Προβλήματα έχουμε και με το νερό και το . Όλα αυτά γίνονται για ένα καπρίτσιο του κ. Μπέου. Έγινε χαβούζα η περιοχή».
Οι κάτοικοι στη θέα του συνεργείου που μετέβη στο σημείο για να κλαδέψει το δένδρο, φώναξε την Αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος, ενώ θα καταθέσουν αγωγή σε βάρος της ΔΕΥΑΜΒ και του Δήμου για τις αυαθαιρεσίες».
Η δημοτική αρχή

Το των γραφικών στην περιοχή Αστέρια Αγριάς συνεχίζεται και πλέον οι προθέσεις, οι σκοπιμότητες και τα ιδιοτελή κίνητρα των πολιτικών προβοκατόρων που παρακινούν και παγιδεύουν στα άνομα και αήθη σχέδια τους, τους κατοίκους της περιοχής, δεν μπορούν να αποκρυφτούν.

Το συγκεκριμένο έργο, Θεού θέλοντος και γραφικών επιτρεπόντων, θα ολοκληρωθεί, βάσει του σχεδιασμού, την επόμενη εβδομάδα και αμέσως μετά θα αρχίσει η εντυπωσιακή ανάπλαση και η αναβάθμιση του περιβάλλοντος τόσο στο άλσος – παρκάκι, όσο και στους γύρω δρόμους, εργασίες για τις οποίες δυστυχώς μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε αν το αξίζουν, αφού με τις ενέργειες τους δείχνουν βολεμένοι και ικανοποιημένοι από το μίζερο και το ελάχιστο, που τους παρείχαν μέχρι σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε όλες τις πλευρές ότι τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη Δημοτική Αρχή από την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού περιβαλλοντικού και αναπτυξιακού αυτού έργου και όσοι το επιχειρήσουν θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Νόμου.

Οι όποιες καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν έως σήμερα και όσες ενδεχομένως υπάρξουν στο μέλλον οφείλονται στις υπονομευτικές για την πρόοδο του έργου ενέργειές τους και μόνο. Ας σοβαρευτούν, λοιπόν, και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Εκπολιτιστικός Αστέρια Αγριάς

Απαντώντας στην που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αστέρια Αγριάς και κάτοικοι της περιοχής Αστεριών, αναφέρουν: “Μα πόσο προβλέψιμοι… Με ανακοινώσεις καρμπόν στις οποίες πίσω από τις λέξεις, ξετυλίγεται το «γαϊτανάκι» (λόγω και των ημερών) της ανικανότητάς τους, ο Δήμος Βόλου προσπαθεί και πάλι να επιρρίψει τις ευθύνες για την ατέλειωτη καθυστέρηση των έργων στα «Αστέρια» Αγριάς, στους κατοίκους της περιοχής.

Οφείλουμε να παραδεχθούμε μόνο ένα γεγονός: Ότι ο Δήμος Βόλου παίρνει άριστα στις ύβρεις προς τους πολίτες και τους θεσμούς της πόλης, μηδέν όμως στο σχεδιασμό, την αποτελεσματικότητα και εν τέλει στην εκτέλεση των έργων.

Δεν χρειάζεται να εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι. Και όποιος πλέον περνά από τα Αστέρια Αγριάς, «θαυμάζει» τα έργα και ημέρες της Δημοτικής Αρχής Βόλου. Η οποία το μόνο που έκανε και κάνει, είναι τον… Κινέζο, στις εκκλήσεις και τις της τοπικής ς. Οψόμεθα…”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση