Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αγωγή Γ. Καρεκλίδη σε βάρος του εν αργία δημάρχου Αχ. Μπέου
Αγωγή Γ. Καρεκλίδη σε βάρος του εν αργία δημάρχου Αχ. Μπέου

Αγωγή Γ. Καρεκλίδη σε βάρος του εν αργία δημάρχου Αχ. Μπέου

Αγωγή σε βάρος του εν αργία δημάρχου Αχ. Μπέου, ζητώντας ένα μεγάλο ως αποζημίωση, θα καταθέσει αύριο ο Γ. Καρεκλίδης, όπως τόνισε σε σημερινή συνέντευξη τύπου στα γραφεία της εφημερίδας.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο Αχ. Μπέος  έβαλε ως διαμεσολαβητή  τον πατέρα του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών «για να τα βρουν» και εκείνος αρνήθηκε.  Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι πριν ενάμιση μήνα ο Αχ. Μπέος έστειλε στο του τον Δ. Σταυρίδη, πατέρα του αντιδημάρχου Θ. Σταυρίδη ως διαμεσολαβητή, «για να τα βρούμε, επειδή γνωρίζει ότι θα χάσει για άλλη μια φορά. Του απάντησα ότι δεν έχω καμία δουλειά να συναντηθώ μαζί του. Για όλα αυτά έχω μάρτυρες».

Σήμερα ο κ. Καρεκλίδης με το δικηγόρο του επισκέφθηκαν  τον εισαγγελέα και του «παραπονέθηκε» για τη ρητή δικάσιμο, διότι όπως είπε “θα έπρεπε η δίκη να γίνει γρήγορα,  γιατί πώς αλλιώς θα  ξεπλυθεί η λάσπη που έχει ρίξει αυτό το άτομο εναντίον μου”;

Επιπλέον τόνισε ότι ο Αχ. Μπέος δεν κατέθεσε κανένα φάκελο στην Εισαγγελία εναντίον του όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής, καθώς δεν είχε απολύτως τίποτα ως απόδειξη για τις συναλλαγές του κ. Καρεκλίδη με εργολάβους και πολιτικούς, αλλά μόνο «ένα απλό κουρελόχαρτο». Επιπλέον επισήμανε ότι η αστυνομία προέβη στη σύλληψη του Αχ. Μπέου μετά από δύο δικές του μηνύσεις, αλλά αντί να τον βάλουν στο περιπολικό, τον περίμεναν να τελειώσει την «τσιπουροκατάνυξη» χθες Κυριακή και τον συνόδευσαν στον εισαγγελέα που όρισε ρητή δικάσιμο.

 

Ο κ. Καρεκλίδης επισήμανε ότι αν ήταν λαμόγιο και απατεώνας όπως ισχυρίζεται ο Αχ. Μπέος θα είχε καταθέσεις στις τράπεζες και περιουσία.

Ανέφερε ότι πούλησε το 2005 την εφημερίδα «Πρώτη» για να πληρώσει τότε την εφορία και  ακόμη δεν έχει πάρει τα χρήματά του. «Την αγόρασαν, την έκλεισαν και έκαναν τον «Ταχυδρόμο» και ακόμη μου χρωστά ο τότε ιδιοκτήτης χρήματα» επισήμανε όπως και ότι οφείλει 800.000 στην εφορία και ότι το μόνο ακίνητο που έχει στο όνομά του είναι προσημειώμενο και βγαίνει σε λίγο καιρό σε πλειστηριασμό.

Ο ίδιος είπε ακόμη  ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του για συναλλαγές του με εργολάβους του Περιφερειακού, «Ας τα παρουσιάσει ο Αχ. Μπέος και θα πάρει την απάντησή του» επισήμανε, ενώ τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να σπιλώνεται ο φίλος του Θ. ς ότι «τάχα είχαμε δοσοληψίες και μάλιστα με δημοτικό χρήμα. Την περίοδο στην οποία αναφέρεται ο κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Αχ. Μπέος ο κ. ς ήταν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Απλά ο ένας εξυπηρετούσε επιχειρηματικά τον άλλο» τόνισε.

Μάλιστα εκτίμησε ότι ο Αχ. Μπέος το μόνο που θέλει, είναι να αποδείξει ότι όλοι είναι σαν αυτόν. “Στις 15 Απριλίου θα δώσει εξηγήσεις για τέσσερα κακουργήματα και στις 22 Απριλίου είναι κατηγορούμενος μετά από αγωγή που κατέθεσα για όσα είπε σε βάρος μου σε τηλεοπτικό σταθμό. Στις που ήμασταν μέχρι τώρα αντίδικοι, το σκορ είναι 3-0 υπέρ μας και ξέρει ότι τον περιμένουν και άλλες πολλές ήττες”, είπε ο Γ. Καρεκλίδης και ανακοίνωσε ότι αύριο θα καταθέσει και νέα αγωγή εναντίον του Αχ. Μπέου, ζητώντας ως αποζημίωση ένα σεβαστό , «ώστε να καταλάβει ότι σε αυτή την πόλη δεν παίζουμε».

 

Ο Δ. Σταυρίδης

“Με αφορμή τους ισχυρισμούς του Γιώργου Καρεκλιδη ότι δήθεν πραγματοποίησα μεσολαβητική επαφή μαζί του για λογαριασμό του δημάρχου Βόλου  Αχ. Μπέου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Οι όποιες μεταξύ μας συναντήσεις και συζητήσεις αναφέρονται στις που υπήρχαν από χρόνια και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με όσα ισχυρίζεται για προφανείς λόγους”.

Απάντηση Καρεκλίδη  σε Σταυρίδη

“Ο κ. Δ. Σταυρίδης, δεν διέψευσε ότι ήλθε στο μου, αλλά διέψευσε ότι ήλθε ως μεσολαβητής του Μπέου και ζήτησε “να τα βρούμε”. Η απάντησή μου, είναι η εξής: Ο κ. Σταυρίδης, προφανώς, ήλθε να αναφερθούμε στις παλιές καλές εποχές για δύο φορές στο γραφείο μου και ύστερα εξαφανίστηκε.

Άραγε δεν είχε άλλες ιστορίες να μου διηγηθεί για να έλθει και πάλι; Μα για πόσο ηλίθιους μας περνάνε;”

 

Ο Αχ. Μπέος

Από τον αιρετό   σε αργία, δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση: “Με γέλια, κλάματα, ψέματα και υστερίες και συμπεριφορές, τουλάχιστον, περίεργες  που οδηγούν στο συμπέρασμα ύπαρξης σοβαρού προβλήματος, το δίδυμο Καρεκλίδη-Σαμαρτζή συνεχίζει την προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πολιτών, αποφεύγοντας να μιλήσει επί της ουσίας και να δώσεις τις εξηγήσεις που οφείλει και απαιτεί η κοινή γνώμη, από δύο τύπους που θέλουν να εμφανίζονται (τρομάρα τους…) διαμορφωτές της.

Το λαϊκό παιδί, δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργος Καρεκλίδης τώρα ξεχνάει και το όνομα του εργολάβου, που εκείνος δημοσιοποίησε έξω από τα δικαστήρια στους εκπροσώπους του τοπικού τύπου και αφηγείται τη ζωή του σε συνέχειες, που ομολογουμένως θα ήταν ένα καλό σενάριο για τον κινηματογράφο εποχής Ξανθόπουλου – Μάρθας Βούρτση. Ο κόσμος, όμως, δεν ξεχνάει και περιμένει απαντήσεις. Και όσο και αν φυγομαχεί και προσπαθεί να αποκρύψει την αλήθεια, υποβάλλοντας μηνύσεις εναντίον μου, το πικρό ποτήρι θα το πιεί μέχρι τέλους.

Πρέπει και θα υποχρεωθεί να το κάνει να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο τι δοσοληψίες είχε με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς. Είναι θέμα πρώτα και πάνω απ όλα ηθικό και δεν μπορεί να το αποφύγει.

Η μάχη μου με τη διαπλοκή σε αυτή την πόλη μόλις άρχισε και θα τελειώσει με την εξαφάνισή της. Οι πλέον σοβαρές καταγγελίες τώρα έρχονται, αν και με τον πανικό που έχει ο συγκεκριμένος, που υποδύεται το δημοσιογράφο, θα τις κάνει μόνος του.

Τώρα φαντασιώνεται και προσεγγίσεις από μέρους μου, μέσω του Τάκη Σταυρίδη. Η κατηγορηματική διάψευση του δεύτερου, όμως, δείχνει και το πόσο αξιόπιστος είναι.

Όσον αφορά τον υπόδικο για εκβίαση, Ακη Σαμαρτζή, τι να πεί κανείς; Αξιοθρήνητος προσπαθεί να πείσει ότι τα λεφτά βρέθηκαν ως δια μαγείας στην τσέπη του. Ας μας εξηγήσει, όμως, και αυτός, που με λεονταρισμούς προσπαθεί να φανεί ατρόμητος γιατί ο δικηγόρος του πήρε την Παρασκευή να παραστεί στη δίκη και όχι σήμερα; Και κυρίως αν είχε υποβάλλει καν αίτημα για χορήγηση ς;

Οσο και αν το σύστημα της διαπλοκής προσπαθεί με την παραπληροφόρηση να συσκοτίσει τα πράγματα και να τα διαστρεβλώσει η αλήθεια θα λάμψει γιατί έτσι θέλουν οι πολίτες. Το νταβατζιλίκι, οι εκβιασμοί και οι λοιπές αθλιότητες τελειώνουν. Ήδη τα πρώτα δείγματα είναι ορατά και επικροτούνται από την συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση