Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αγνοείται 68χρονος στην Αγριά Βόλου 
Αγνοείται 68χρονος στην Αγριά Βόλου 

Αγνοείται 68χρονος στην Αγριά Βόλου 

Εξακολουθεί  να αγνοείται  68χρονος από την Αγριά Βόλου  και συνεχίζονται έρευνες  για τον εντοπισμό του αφού  δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το μεσημέρι.

Ο 68χρονος έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι του στην Αγριά με το αγροτικό του L200 , μολυβί χρώμα με αριθμό ΒΟΧ 2150, όταν η σύζυγός του πήγε για να αγοράσει ψωμί και όταν γύρισε δεν βρήκε τον άντρα της, που  αντιμετωπίζει  προβλήματα υγείας,  στο  σπίτι.

 

Η οικογένεια έχει κτήματα στη και αρχικά υπέθεσαν  πως πήγε εκεί αλλά οι ώρες περνούσαν και η οικογένειά του ανησύχησε.

Ο γιός του  δήλωσε στην Αστυνομία  την εξαφάνιση του πατέρα του, ενώ εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που ενημερώθηκαν  αναζητούν τον 68χρονο.

Επίσης  ειδοποίηση για την εξαφάνιση του 68χρονου, έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο fb και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλης .

Μέχρι τα ξημερώματα, εθελοντές “όργωσαν” τον ορεινό όγκο του Πηλίου μαζί με αστυνομικούς, σε διάφορα σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται:  Αγ. Λαυρέντιο, Ανεμούτσα, , Πλατανίδια κ.α. χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα το πρωί συνεχίζονται οι έρευνες και από τους εθελοντές της και της .

Εθελοντές της κάνουν περιπολίες στη Ν. Ιωνία όπου διαμένει η κόρη του 68χρονου, ενώ δόθηκε σήμα και στα διόδια να ελέγξουν τις του οχήματος, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί ο 68χρονος να έφυγε εκτός Νομού για Θεσσαλονίκη, καθώς το Σάββατο παντρεύεται ο άλλος γιός της οικογένειας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση