Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Άγιο είχε 58χρονος που γλίτωσε από έκρηξη στα Κουκουλέϊκα Μηλίνας
Άγιο είχε 58χρονος που γλίτωσε από έκρηξη στα Κουκουλέϊκα Μηλίνας

Άγιο είχε 58χρονος που γλίτωσε από έκρηξη στα Κουκουλέϊκα Μηλίνας

Άγιο είχε ένας 58χρονος στην περιοχή Κουκουλέικα ς, που ενώ κοιμόταν το βράδυ στο σπίτι του, ξέσπασε από άγνωστη αιτία και προκλήθηκε έ, που “ταρακούνησε” τον οικισμό.

Οι πρώτες πληρποφορίες κάνουν λόγο για φιάλες υγραερίου που εξερράγησαν , με αποτέλεσμα ο 58χρονος από τον πρώτο όροφο που βρισκόταν να εκτιναχθεί πολλά μακριά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, για περιστατικό στον οικισμό Κουκουλέικα, όπου ζουν κυρίως Γερμανοί και επί τόπου πήγαν άμεσα τέσσερα οχήματα με δέκα πυροσβέστες, που με επικεφαλής τον διοικητή της Π.Υ. Χαράλαμπο Πόζογλου, αντίκρισαν την απόλυτη καταστροφή.

Από το ωστικό κύμα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που κοιμόταν στον πρώτο όροφο, βρέθηκε στο έδαφος και σε απόσταση περίπου 20 μακριά.

Τσιμεντοκολώνες και άλλα υλικά του σπιτιού, που υπέστη πολύ μεγάλη καταστροφή, βρέθηκαν σχεδόν 30 μέτρα πιο μέρα, ενώ προκλήθηκαν και στα γύρω , συνθέτοντας πολεμικό σκηνικό.

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά και εντόπισαν στο σπίτι φιάλες υγραερίου που απομάκρυναν και παραμένουν στο σημείο, για λόγους ασφαλείας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιά ύψους 250.000 € στο σπίτι.

Ωστόσο ο 58χρονος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του και μεταφέρθηκε αρχικά στο και στη συνέχεια σε μονάδα εγκαυμάτων μεγάλου υ της χώρας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση