Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Πορταριάς για τις κοινόχρηστες βρύσες
Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Πορταριάς για τις κοινόχρηστες βρύσες

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Πορταριάς για τις κοινόχρηστες βρύσες

Στη Δικαιοσύνη η ΔΕΥΑΜΒ

Αγανακτισμένοι είναι οι της Πορταριάς, με την πολιτική της ΔΕΥΑΜΒ και της δημοτικής αρχής που σφραγίζει τις κοινόχρηστες βρύσες, που επί σειρά ετών δρόσιζαν κατοίκους και επισκέπτες.

Από την άλλη πλευρά η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ χρησιμοποιώντας γλώσσα του πεζοδρομίου, προσφέγει εκ νεου στη Δικαοσύνη , ενώ κάνει λόγο για “στόχο μικρής ομάδας πούκων, που συνεχίζουν να δρουν με τη νοοτροπία και τις μεθόδους των αλήστου μνήμης τσιφλικάδων, κατέστησαν και σήμερα υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ, που μετέβησαν στην Πορταριά για να υλοποιήσουν απόφαση της διοίκησης της επιχείρησης και συγκεκριμένα να σφραγίσουν τη μια από τις…τρεις δημόσιες βρύσες της κεντρικής πλατείας, στο πλαίσιο των μέτρων για περιστολή της σπατάλης του νερού”.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ μιλάει για “προπηλακισμούς, ύβρεις και κατά των υπαλλήλων από τη συγκεκριμένη ομάδα που σε πείσμα κάθε ς και κατά κάθε νομιμότητας, αρνούνται ότι το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο και την και το θεωρούν ιδιοκτησία τους, υποχρέωσαν τα πολιτικά στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ και της Δημοτικής Αρχής να ζητήσουν την παρέμβαση της Αστυνομίας και να προσφύγουν εκ νέου στη Δικαιοσύνη”.

Επίσης κάνει λόγο για “κουτσαβάκια και μαχαλόμαγκες, αλλά και όλοι όσοι κρύβονται πίσω απο τη φαιδρότητά τους και τους χρησιμοποιούν για τα δόλια, σκοτεινά και αντικοινωνικά μικροπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι η εποχή της ανομίας και του ρουσφετιού έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Το νερό ανήκει σε όλους, ανεξαιρέτως, τους πολίτες και δεν είναι κληρονομιά ή προικώο ουδενός και ουδεμιάς. Η σημερινή Δημοτική Αρχή και η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω από την πρωτίστως ηθική και δευτερευόντως θεσμική τους υποχρέωση να διαφυλάξουν το χαρακτήρα του νερού και να διασφαλίσουν το δικαίωμα κάθε πολίτη, στο πλαίσιο της ισοτιμίας και της ισονομίας, σε επαρκές και καλής ποιότητας νερό.

Όσοι θεωρούν εαυτούς προνομιακούς ιδιοκτήτες ενός τέτοιου αγαθού, που μπορούν ανέλεγκτα και ανέξοδα να το σπαταλούν, την ώρα που συμπολίτες τους το στερούνται, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Η νομιμότητα και η θα εφαρμοστούν, καθώς εμείς ούτε διαπλεκόμενοι είμαστε, ούτε επαγγελματίες της πολιτικής για να υποκύπτουμε σε ψηφοθηρικα ρουσφέτια σε βάρος της ς.

Μοναδικός μας στόχος ήταν και παραμένει το συμφέρον των πολλών, της κοινωνίας και όχι των ιδιοτελών, των διαπλεκόμενων και των αεριτζήδων.”

"Αλιεύοντας" την είδηση