Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Άφαντα τα ίχνη του 30χρονου στην Αλόννησο
Άφαντα  τα ίχνη  του 30χρονου στην Αλόννησο

Άφαντα τα ίχνη του 30χρονου στην Αλόννησο

Κανένα ίχνος του 30χρονου Θεσσαλονικιού που αγνοείται η τύχη του εδω κι 60 ώρες στην Αλόννησο, αφού ούτε σήμερα Παρασκευή μπόρεσαν λιμενικοί, πυροσβέστες, αστυ, ιδιώτες, η οικογένεια και φίλοι του να τον εντοπίσουν.

Οι συνεχίζονται και το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 πρωί του Σαββάτου, όπως ορίζει η νομοθεσία (πρέπει να γίνουν για 72 ώρες).

α σημειωθεί ότι οι έρευνες δεν σταμάτησαν λεπτό από τη νύχτα της Πέμπτης από θαλάσσης με του λιμενικού και ιδιωτικά και από ξηράς από , Αστυνομία και λιμενικούς, ενώ από νωρίς το πρωί δύτες «όργωσαν» ξανά τον βυθό, στο λιμανάκι Βότση και όχι μόνο, αλλά, δυστυχώς, χωρίς .

Τον συντονισμό της επιχείρησης έχει ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του υπουργείου αυτιλίας και αύριο Σάββατο στις 8 το πρωί λήγει η προθεσμία των 72 ωρών, που προβλέπεται να διαρκέσουν οι έρευνες, ωστόσο ο θάλαμος επιχειρήσεων θα αποφασίσει αν θα συνεχιστούν ή όχι.

Ο 30χρονος που έχει κατ από τη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Βελγίου, πήγε στο νησί για διακοπές με την 24χρονη φίλη του. Αρχικά δεν κατέβηκε από το που τους μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη αλλά κρύφθηκε σε αυτό και τον εντόπισαν οι λιμενικοί στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, για να τον φέρουν πίσω στην Αλόννησο, καθώς τον αναζητούσε η φίλη του.

Το βράδυ της Τρίτης είπε στη φίλη του ότι θα πάρει μία βάρκα και θα πάει βαρκάδα, κάτι που τελικά δεν έκανε, γιατί τον αντιλήφθηκαν, οπότε έπεσε στη θάλασσα με τα ρούχα, τα οποία βρήκαν οι δύτες στη θάλασσα, τις προηγούμενες μέρες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση