Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Αδιέξοδο για 3.500 ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων από τη Μαγνησία
Αδιέξοδο για 3.500 ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων από τη Μαγνησία

Αδιέξοδο για 3.500 ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων από τη Μαγνησία

Αδιέξοδο για 3.500 από τη Μαγνησία όσον αφορά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των διπλών τελών ταξινόμησης που καλούνται να πληρώσουν για που αγόρασαν τη διετία 2000 και 2001.

Ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών, Γιάννης Μαστρογιάννης, ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ότι μετά την τελευταία πληροφόρηση που είχαν είναι ότι δεν μπορεί να προχωρήσει τελικά, η επίλυση του θέματος με νομοθετική ρύθμιση, όπως αρχικά υπήρχε δέσμευση και ως εκ τούτου καλούνται να ξαναπληρώσουν τα ταξινόμησης που είναι από 80 έως και 300 ευρώ για κάποιες περιπτώσεις.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, συγκαλείται αύριο (14-2-2020) έκτακτη των θιγόμενων, στις 10.00 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, προκειμένου να αποφασίσουν τις μελλοντικές τους κινήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό, να προχωρήσουν και σε αποκλεισμό της Βόλου.

Ο κ. Μαστρογιάννης έκανε λόγο για εμπαιγμό από πλευράς των τοπικών βουλευτών, στους οποίους απευθύνθηκαν εδώ και μήνες, λαμβάνοντας μάλιστα τη διαβεβαίωση ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί, είτε με νομοθετική ρύθμιση, είτε θα δοθεί διοικητικά λύση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο #ΕΣΒ θα εκφράσει γνώμη στο ενδεχόμενο να ανάψουν τα λαμπάκια, αλλά στη συνέχεια να κλείσει η πόλη και η αγορά της… - https://t.co/5JbwWVQCVm -

  • Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Χειμερινό Κύπελλο κολύμβησης - https://t.co/yVBcX3YouS… -

  • Κορασίδες και άνδρες του Ολυπιακού επικράτησαν της Νίκης #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/MPsmg1g7f7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση