Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με αδέσποτα στην Επίτροπο ο Αχ. Μπέος
Με αδέσποτα στην Επίτροπο  ο Αχ. Μπέος

Με αδέσποτα στην Επίτροπο ο Αχ. Μπέος

Την έντονη διαμαρτυρία του για τη γραφειοκρατική αντιμετώπιση και του ζητήματος της περισυλλογής των αδέσποτων, ενός μείζονος κοινωνικού προβλήματος για την πόλη, εξέφρασε χθες προς την επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο δήμαρχος , Αχ. .

Συνοδευόμενος το πρωί της Παρασκευής από συνεργάτες του και μεταφέροντας επτά με οκτώ αδέσποτους σκύλους μετέβη στο της Επιτρόπου, που ακύρωσε και πάλι τη με ιδιώτη για την περισυλλογή, θέλοντας να δείξει έτσι το μέγεθος του προβλήματος.

ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ1
Μετά τη ο κ. δήλωσε: «Αναγνωρίζω ότι κάπου η Επίτροπος έχει ένα δίκιο, καθώς οι Νόμοι και οι διατάξεις της δένουν τα χέρια. Να μην ξεχνάμε όμως ότι είναι αυτοί οι Νόμοι που κατάντησαν εδώ τη χώρα μας, στη φτώχια, την εξαθλίωση, τη διαφθορά και τα σκάνδαλα.

Σήμερα ήρθα εδώ για να εκφράσω την αγανάκτησή μου, καθώς δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Έγινε ένας διαγωνισμός για την περισυλλογή αδέσποτων, καλώς ή κακώς τον πήρε ένας ιδιώτης που επί 4,5 μήνες μένει απλήρωτος, γιατί πότε ο Πατσιαντάς και πότε ο Δούρας, κάνουν ενστάσεις. Γι’ αυτό έφερα κι εγώ τα σκυλιά, να υιοθετήσει μερικά η Επίτροπος, να πάρουν και αυτοί, να πάρω καμιά δεκαριά κι εγώ μήπως έτσι λυθεί το πρόβλημα.

Τελικά συζητήσαμε με την Επίτροπο, θα φέρουμε μια τροποποίηση τη Δευτέρα στο και ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση.

Είναι ντροπή και ο κόσμος δίκαια διαμαρτύρεται. Αντί να συνεργαζόμαστε για την πόλη, έχουμε τους Πανευρωπαϊκούς του Μπάσκετ, ακολουθεί το παγκόσμιο του , έχουμε και τους Πατσιαντάδες και το Δούρα να κάνουν αυτά που κάνουν. Αυτοί οι άνθρωποι μισούν την πόλη μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση