Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αχ. Μπέος: Διεκδικεί αποζημιώσεις τουλάχιστον 30 εκ. ευρώ από ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ, Σούπερλιγκ
Αχ. Μπέος: Διεκδικεί αποζημιώσεις τουλάχιστον 30 εκ. ευρώ από ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ, Σούπερλιγκ

Αχ. Μπέος: Διεκδικεί αποζημιώσεις τουλάχιστον 30 εκ. ευρώ από ΟΥΕΦΑ, ΕΠΟ, Σούπερλιγκ

Πυρ ομδόν κτά πάντων εξαπέλυσε σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, ο οποίος-μετά την αθώωσή του από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας για την υπόθεση Koriopolis- προανήγγειλε αγωγές κατά της ΟΥΕΦΑ, της ΕΠΟ και της Σούπερλιγκ, ζητώντας πάνω από 30 εκ. ευρώ, που τα μισά από αυτά θα τα διαθέσει σε ιδρύματα της πόλης και σε αναξιοπαθούντες πολίτες του Βόλου.

Ο δήμαρχος επανέλαβε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη παρά μόνο έντιμοι δικαστές που σώζουν, όπως είπε την παρτίδα.

Αρχικά έκανε αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας πως η των στημένων αγώνων ξεκίνησε με μια ανώνυμη καταγγελία, που παρά το γεγονός ότι το όνομά του δεν υπήρχε, στην πορεία προστέθηκε για επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.

Υποστήριξε πως στην πρώτη κατάθεση Αλ. Κούγια, που τον χαρακτήρισε ως ψευδομάρτυρα, δεν αναφερόταν ο Αχ. Μπέος  και στράφηκε κατά τριών και συγκεκριμένα κατά του . Πατέρα, Αλ. Κούγια και του Κυρ. Θωμαϊδη.

Ισχυρίστηκε ότι οι παραπάνω χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα και έστειλαν φυλακή αθώους ανθρώπους.

Εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου, λέγοντας πως για να κάνει καριέρα άσκησε διώξεις χωρίς στοιχεία.

Η κα Παπανδρέου, είπε, πως έφτιαξε μια κατάπτυστη και ντροπή για τη Δικαιοσύνη δικογραφία, με την οποία βρέθηκε κατηγορούμενος χωρίς γνωρίζει το γιατί και ποτέ δεν κλήθηκε να ενημερωθεί.

Ευχαρίστησε στη συνέχεια τη σύζυγο, τα του, γιατί η οικογένειά του , όπως ανέφερε, αντί να διαλυθεί έγινε πιο δυνατή, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η αγάπη του κόσμου, που του έδωσε δύναμη να σταθεί στα πόδια του και να ανταπεξέλθει.

Εκτίμησε πως ευτύχησε να κριθεί από εφέτες δικαστές που με ήθος και ακεραιότητα έβγαλαν αυτή την απόφαση, παρά τις προσπάθειες εξωγενών παραγόντων για το αντίθετο.

Ο δήμαρχος αποκάλεσε “βλαμμένο” τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και υπενθύμισε πως μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου τον είχε αποκαλέσει “χασικλή” και τον κάλεσε να αλλάξει όνομα γιατί το ντροπιάζει.

Σημείωσε πως χρειάστηκαν οκτώ χρόνια ώστε να κριθεί αθώος από τη Δικαιοσύνη, την στιγμή που η πόλη του Βόλου, οι δημότες το 2014 τον “αθώωσαν” και στέλνοντας μήνυμα γιατί ήξεραν ποιος είναι ο Αχ. Μπέος.

“Για τον Αλ. Κούγια, που δήλωσε ότι κατέθεσε στο koriololis με φόβο, πρέπει τώρα να βγει και να ποιόν φοβήθηκε και γιατί. Εγώ δύο χαστούκια του έριξα και πήγα αυτόφωρο, έτσι ξηγιέμαι. Να δηλώσει ποιόν φοβήθηκε. Την αλήθεια είπε αλλά όχι όλη και για πρώτη φορά, ότι οι κασέτες ντροπή τους τις άφησε κάποιος στο γραφείο του. Έκανε συρραφή στην κασέτα και έσβησε αυτά που έλεγαν οι άλλοι και άφησαν εκεί που μιλούσα εγώ.

Είπα αδελφή τον Νίκο Πατέρα, γιατί είπε τέτοια πράγματα ο Κούγιας και δεν είχε το θάρρος να έρθει να απαντήσει γι΄αυτό όταν κλήθηκε μάρτυρας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

Επιτέθηκε κατά του Γιάννη Πρετεντέρη αποκαλώντας τον εργαλείο του ΠΑΣΟΚ που μετέφερε ειδήσεις ανάλογα με πόσα έπαιρνε, αφού την ημέρα που ανακοινώθηκε η προφυλάκισή του διέκοψε την εκπομπή στο “βρωμερό” όπως το αποκάλεσε MEGA  καθώς υπάρχει ένα ευχάριστο νέο, η προφυλάκιση του Μπέου.

Υπογράμμισε ότι οι δικηγόροι του στην Ελλάδα  και σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία πήραν εντολή να ξεκινήσουν διαδικασίες για να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την ΟΥΕΦΑ, που χαιρέτισε την πρώτη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου.

“Θα διεκδικήσω με εκατομμύρια από την αμαρτωλή ΕΠΟ, που ήταν ό,τι πιο βρώμικο υπήρχε και την παρωδία Superleague, που έβγαλε απόφαση ένας συνταξιούχος στις 5.30 τα ξημερώματα λες και βιαζόταν να εξοντώσουν τη μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το ύψος των αποζημιώσεων πάνω από 30 εκ. €, από super league, ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ. Ό,τι βγουν από εκεί το 50% θα το διαθέσω σε ιδρύματα της πόλης και στους συνανθρώπους που βιώνουν εξαθλίωση χρόνια και οι πολιτικοί απατεώνες δεν μπόρεσαν να απαλύνουν” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

Επιτέθηκε κατά της Ροδούλας Ζήση αποκαλώντας τη “κοπρίτη” και πως αναβάλλεται κάθε χρόνο η της, ενώ “επί 24 χρόνια δεν υπηρέτησε την πόλη της και κορόιδευε τόσα χρόνια τα πρόβατα που την ψήφισαν χωρίς να στηρίξει την ομάδα της πόλης.

“Μόνη της είπε ότι η διάλυση της ομάδας και η προφυλάκιση Μπέου ήταν πολιτική απόφαση, με τον άλλο γαμπρό τον Καρτάλη, δεν στάθηκαν υπέρ της πόλης και της ομάδας, που συνέβαλε στην τουριστική ανάπτυξη. Ήταν μαριονέτες του κάθε Παπανδρέου και του κάθε συστήματος”.

Ο Αχ. Μπέος στράφηκε κατά και των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως είναι μαριονέτες της κυβέρνησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση