Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Α. Γεωργιάδης : «Η ΝΔ θα υπάρχει ανεξαρτήτως του προσώπου που θα γίνει αρχηγός της»
Α. Γεωργιάδης : «Η ΝΔ θα υπάρχει ανεξαρτήτως του προσώπου που θα γίνει αρχηγός της»

Α. Γεωργιάδης : «Η ΝΔ θα υπάρχει ανεξαρτήτως του προσώπου που θα γίνει αρχηγός της»

«Η ΝΔ έχει ανάγκη ριζικών αλλαγών. Διάβασα με ενδιαφέρον το του Κυριάκου για τις αλλαγές που χρειάζεται το κόμμα σε όλα τα επίπεδα. Δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι η υποψηφιότητα του Κ. Μητσοτάκη είναι μια συγκροτημένη υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις και αυτό μου αρέσει.

Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και εγώ και ελπίζω να κάνουν και οι άλλοι δύο συνυποψήφιοι», δήλωσε σήμερα από την , στη δεύτερη προεκλογική του επίσκεψη μέσα σε ένα μήνα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνοδευόταν στην παρουσία του αυτή από τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε αισιόδοξος ότι οι εσωκομματικές θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα την επόμενη , σημειώνοντας ωστόσο ότι η παράταση «κούρασε λίγο και έφερε και μία απογοήτευση». Πρόσθεσε όμως ότι «έχει γίνει πιο πολιτική η διαδικασία γιατί έχει προκύψει και το θέμα της κυβερνητικής κρίσης και της στάσης της ΝΔ έναντι του κ. Τσίπρα, και αυτό ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις θέσεις του κάθε υποψηφίου έναντι αυτού του θέματος».

«Η γενική εικόνα που ακούω παντού είναι ότι η ΝΔ δεν κάνει ακόμη σκληρή αντιπολίτευση. Δεν θα το χρεώσω στην απερχόμενη ηγεσία, μπορεί να ήταν και εξαιτίας της εσωκομματικής διαδικασίας. Σε κάθε περίπτωση η ΝΔ πρέπει να ανασυνταχθεί και να αντιμετωπίσουμε τον κ. Τσίπρα όσο γίνεται πιο γρήγορα. Όσο μένει ο κ. στην εξουσία τόσο παθαίνει ζημιά η Ελλάδα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ό,τι αφορά τέλος τις εκτιμήσεις του για το της κάλπης, υποστήριξε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή.

«Ασφαλώς, θεωρητικά ο κ. έχει ένα προβάδισμα, με την έννοια ότι είναι ο πιο παλιός στο κόμμα και ο πιο αναγνωρίσιμος εσωκομματικά, αλλά από εκεί και πέρα είναι μια ανοιχτή στην κοινωνία διαδικασία. Η ΝΔ θα υπάρχει ό,τι και να γίνει. Η ΝΔ δεν εξαρτάται από τον αρχηγό της, και θα υπάρχει και στο μέλλον», ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι Ένοπλες Δυνάμεις στη μάχη των πυρκαγιών: Περιπολίες και με drones #ΑρχαίαΟλυμπία - https://t.co/yUzAoLbO8X -

  • Σύστημα sea track στις παράλιες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου #SeaTrack - https://t.co/19KvHRyF4e -

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση