Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σύστημα λιθοτριψίας με lazer προσφέρει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου στο “Αχιλλοπούλειο”
Σύστημα λιθοτριψίας με lazer προσφέρει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου  στο “Αχιλλοπούλειο”

Σύστημα λιθοτριψίας με lazer προσφέρει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου στο “Αχιλλοπούλειο”

Nέα προσφορά, ενός συστήματος λιθοτριψίας, κάνει ο Βόλου-ΕΒΟΛ, προς το Νοσοκομείο Βόλου, μετά από σχετικό αίτημα του «Αχιλλοπούλειου».

Πρόκειται για ένα σύστημα λιθοτριψίας με lazer, που δεν λειτουργεί σε κανένα νοσοκομείο της Θεσσαλίας,  που σημαίνει, ότι θα προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν σχετικό πρόβλημα ς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Βόλου-ΕΒΟΛ μετά από σχετικό αίτημα του ΑΧΙΛΛΟΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, ότι χρειάζεται ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα, το οποίο λείπει από την Ουρολογική Κλινική και το οποίο παρέχει την δυνατότητα να γίνονται παρεμβάσεις λιθοτροψίας.

Ένα μηχάνημα το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα Νοσοκομείο της Θεσσαλίας και εξαναγκάζονται οι να μετακινούνται είτε στην Αθήνα, είτε στην . Ιδιαίτερα ταλαιπωρούνται τα με όλα τα επακόλουθα όπως κόστος μετακίνησης, κλπ.

Επίσης το μηχάνημα αυτό συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση επιφανειακών όγκων . Ο της Οργάνωσης λαβών την επιστολή –αίτημα έφερε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απεφάσισε ομόφωνα με την σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιακών παραγόντων της Οργάνωσης, να αγοράσει το μηχάνημα αυτό και να το δωρίσει στο ΑΧΙΛΛΟΛΕΙΟ .

Έγιναν οι σχετικές διαδικασίες και με συνεργασία των υπηρεσιακών παραγόντων της Οργάνωσης και του Νοσοκομείου έγινε έρευνα αγοράς και κατέληξαν στην εταιρεία και στον τύπο του μηχανήματος. Επιλέγει το καλύτερο και δόθηκε η σχετική παραγγελία. Υπογράφηκε η σύμβαση και κατεβλήθη η προκαταβολή. Το κόστος του μηχανήματος ανέρχεται στο ποσό των 58.000 ευρώ. Το μηχάνημα αυτό θα βρίσκεται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο του Βόλου για να τεθεί άμεσα σε λειτουργία και να βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση