Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συγκεντρώνουν υπογραφές για την ανακατασκευή γέφυρας
Συγκεντρώνουν υπογραφές για την ανακατασκευή γέφυρας

Συγκεντρώνουν υπογραφές για την ανακατασκευή γέφυρας

Υπογραφές συγκεντρώνουν κάτοικοι, επαγγελματίες, έμποροι, , για την ανακατασκευή της γέφυρας στην περιοχή Λάμια Διμηνίου, στο ύψος της ς.

Εκατοντάδες που διέρχονται στην περιοχή κάνουν λόγο για καθημερινή που υφίστανται, για επιπλέον κόστος στις μετακινήσεις τους, ενώ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων σε κάποια σημεία των δύο παρόχθιων που είναι στενά και δεν μπορούν να διέλθουν ταυτόχρονα δύο αυτοκίνητα.

Σημειωτέον στην περιοχή κινούνται και βαρέα , νταλίκες, , τρακτέρ με πλατφόρμες, που μεταφέρουν αγροτικά προιόντα, ζωωτροφές, κοπριά, κ.ο.κ.

Επίσης όλοι οι μανάβηδες της πόλης και στη Λχαναγορά καταλήγουν καθημερινά για να προμηθευτούν προϊόντα.

“Γκρέμισαν τη γέφυρα στη Λάμια Διμηνίου κι “έκοψαν” δύο περιοχές στα δύο σαν καρπούζι και με ένα σωρό δικαιολογίες δεν έφτιαξαν μια νέα, υποβαθμίζοντας την περιοχή. Μάλιστα επόπτευσαν τα έργα τους ινκόγκνιτο (κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι). Οι υπογραφές συγκεντρώνονται και τότε θα δούμε τα αποτελέσματα….» λένε πολίτες σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης άλλοι αναφέρουν « αυτό το άκι τι τους πείραζε ρε παιδιά, θα τρελαθώ δεν υπάρχει δικαιολογία, πέρα από εξυπηρέτηση συμφερόντων του πολυκαταστήματος «ΕΝΑ», για να μην έχουν τα μικρά μαγαζάκια στην λαχαναγορά….ό,τι άλλο λένε Κολυνδρίνες και σια είναι…….χωρίς να θέλω να πω ότι ήξεραν τι έκαναν από άγνοια και μόνο…[αυτοί που τους συμβούλεψαν ήξεραν βέβαια]……………

Ρώτησα 50 μηχανικούς και όλοι απάντησαν ότι αυτό το άκι δεν γκρεμίζεται με τίποτα…φαντάζεστε να γινόταν κάτι τέτοιο στη Λάρισα θα θρηνούσαμε τα…εκεί βέβαια κατανοούν ότι η πρόσβαση στα σημεία πώλησης προϊόντων είναι το σημαντικότερο στο εμπόριο και γι' αυτό και έχουν 10 ς γύρω από την λαχαναγορά….εδώ κοιτάμε να κλείσουν τα πάντα γιατί χωρίς πρόσβαση .έτσι θα γίνει και να εξυπηρετήσουμε το «ΕΝΑ» και το «Μαρινόπουλο» και όχι τα ντόπια προϊόντα και τους παραγωγούς της περιοχής…».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση