Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συγκεντρώνουν υπογραφές για την ανακατασκευή γέφυρας
Συγκεντρώνουν υπογραφές για την ανακατασκευή γέφυρας

Συγκεντρώνουν υπογραφές για την ανακατασκευή γέφυρας

Υπογρφές συγκεντρώνουν , επγγελματίες, έμποροι, αγρότες, για την ανακατασκευή της ς στην περιοχή , στο ύψος της Λαχαναγοράς.

Εκατοντάδες που διέρχονται στην περιοχή κάνουν λόγο για καθημερινή ταλαιπωρία που υφίστανται, για επιπλέον κόστος στις μετακινήσεις τους, ενώ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων σε κάποια σημεία των δύο παρόχθιων που είναι στενά και δεν μπορούν να διέλθουν ταυτόχρονα δύο αυτοκίνητα.

Σημειωτέον στην περιοχή κινούνται και βαρέα οχήματα, νταλίκες, , τρακτέρ με πλατφόρμες, που μεταφέρουν αγροτικά προιόντα, ζωωτροφές, κοπριά, κ.ο.κ.

Επίσης όλοι οι μανάβηδες της πόλης και στη Λχαναγορά καταλήγουν καθημερινά για να προμηθευτούν προϊόντα.

“Γκρέμισαν τη στη κι “έκοψαν” δύο περιοχές στα δύο σαν καρπούζι και με ένα σωρό δικαιολογίες δεν έφτιαξαν μια νέα, υποβαθμίζοντας την περιοχή. Μάλιστα επόπτευσαν τα έργα τους ινκόγκνιτο (κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι). Οι υπογραφές συγκεντρώνονται και τότε θα δούμε τα αποτελέσματα….» λένε πολίτες σε αναρτήσεις τους στα .

Επίσης άλλοι αναφέρουν « αυτό το γεφυράκι τι τους πείραζε ρε παιδιά, θα τρελαθώ δεν υπάρχει δικαιολογία, πέρα από εξυπηρέτηση συμφερόντων του πολυκαταστήματος «ΕΝΑ», για να μην έχουν πρόσβαση τα μικρά μαγαζάκια στην λαχαναγορά….ό,τι άλλο λένε Κολυνδρίνες και σια είναι…….χωρίς να θέλω να πω ότι ήξεραν τι έκαναν από άγνοια και μόνο…[αυτοί που τους συμβούλεψαν ήξεραν βέβαια]……………

Ρώτησα 50 μηχανικούς και όλοι απάντησαν ότι αυτό το γεφυράκι δεν γκρεμίζεται με τίποτα…φαντάζεστε να γινόταν κάτι τέτοιο στη θα θρηνούσαμε θύματα…εκεί βέβαια κατανοούν ότι η πρόσβαση στα σημεία πώλησης προϊόντων είναι το σημαντικότερο στο εμπόριο και γι' αυτό και έχουν 10 δρόμους γύρω από την λαχαναγορά….εδώ κοιτάμε να κλείσουν τα πάντα γιατί χωρίς πρόσβαση .έτσι θα γίνει και να εξυπηρετήσουμε το «ΕΝΑ» και το «Μαρινόπουλο» και όχι τα ντόπια προϊόντα και τους παραγωγούς της περιοχής…».

"Αλιεύοντας" την είδηση