Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σταματά ο Δήμος Βόλου την καθαριότητα και συντήρηση του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου
Σταματά ο Δήμος Βόλου την καθαριότητα και συντήρηση  του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου

Σταματά ο Δήμος Βόλου την καθαριότητα και συντήρηση του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου

Στον Οργανισμό Λιμένος , που είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη και τη διατήρηση του παραλιακού υ του Αγ. Κωνσταντίνου, σε κατάσταση τέτοια που να διασφαλίζει την αισθητική του χώρου και, κυρίως, την ασφάλεια και την υγεία (καθαριότητα, , κ.λπ.) των πολιτών που το χρησιμοποιούν.

Τα παραπάνω τονίζει ο Δήμος Βόλου παρά τη δίκαιη και εύλογη αντίθεσή του,να περιέλθει στην κυριότητά του το συγκεκριμένο και προσθέτει: “Δυστυχώς η στάση των υπευθύνων του , που ενώ απολαμβάνουν σημαντικά έσοδα από τη λειτουργία καταστημάτων, αρνούνται όχι απλώς να διαθέσουν μέρος αυτών για τη του χώρου και κατ' επέκταση των πολιτών, αλλά και κάθε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, προβάλλοντας μόνο απ κατά τρόπο παράλογο και μη αποδεκτό, μας υποχρεώνει να σταματήσουμε την παροχή κάθε υπηρεσίας.

Πλέον ας γνωρίζουν όλοι ότι μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο , ως κάτοχος της έκτασης, που έχει όλες τις αστικές και ποινικές ευθύνες για ο,τιδήποτε προκύψει από την παράλειψη άσκησης των υποχρεώσεών του έναντι της πόλης και των πολιτών.

Και βέβαια υπάρχουν και οι σημαντικές πολιτικές ευθύνες εκείνων που κρύβονται και αρνούνται να ικανοποιήσουν το πάγιο και διαρκές αίτημα της πόλης να της παραχωρηθούν ζωτικά για την και τη λειτουργία της τμήματα της λεγόμενης χερσαίας ζώνης του λιμανιού”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση