Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σταματά ο Δήμος Βόλου την καθαριότητα και συντήρηση του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου
Σταματά ο Δήμος Βόλου την καθαριότητα και συντήρηση  του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου

Σταματά ο Δήμος Βόλου την καθαριότητα και συντήρηση του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου

Στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, που είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη και τη διατήρηση του παραλιακού πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου, σε κατάσταση τέτοια που να διασφαλίζει την του χώρου και, κυρίως, την ασφάλεια και την υγεία (καθαριότητα, παιδική χαρά, κ.λπ.) των πολιτών που το χρησιμοποιούν.

Τα παραπάνω τονίζει ο Δήμος Βόλου παρά τη δίκαιη και εύλογη αντίθεσή του,να περιέλθει στην κυριότητά του το συγκεκριμένο πάρκο και προσθέτει: “Δυστυχώς η στάση των υπευθύνων του ΟΛΒ, που ενώ απολαμβάνουν σημαντικά έσοδα από τη λειτουργία καταστημάτων, αρνούνται όχι απλώς να διαθέσουν μέρος αυτών για τη του χώρου και κατ’ επέκταση των πολιτών, αλλά και κάθε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, προβάλλοντας μόνο απαιτήσεις κατά τρόπο παράλογο και μη αποδεκτό, μας υποχρεώνει να σταματήσουμε την παροχή κάθε υπηρεσίας.

Πλέον ας γνωρίζουν όλοι ότι μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ΟΛΒ, ως κάτοχος της έκτασης, που έχει όλες τις αστικές και ποινικές ευθύνες για ο,τιδήποτε προκύψει από την παράλειψη άσκησης των υποχρεώσεών του έναντι της πόλης και των πολιτών.

Και βέβαια υπάρχουν και οι σημαντικές πολιτικές ευθύνες εκείνων που κρύβονται και αρνούνται να ικανοποιήσουν το πάγιο και διαρκές αίτημα της πόλης να της παραχωρηθούν ζωτικά για την ανάπτυξη και τη λειτουργία της τμήματα της λεγόμενης χερσαίας ζώνης του λιμανιού”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση