Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σταματά ο Δήμος Βόλου την καθαριότητα και συντήρηση του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου
Σταματά ο Δήμος Βόλου την καθαριότητα και συντήρηση  του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου

Σταματά ο Δήμος Βόλου την καθαριότητα και συντήρηση του πάρκου Αγ. Κωνσταντίνου

Στον Οργανισμό Λιμένος , που είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη συντήρηση και τη διατήρηση του παραλιακού πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου, σε κατάσταση τέτοια που να διασφαλίζει την του χώρου και, κυρίως, την ασφάλεια και την υγεία (, , κ.λπ.) των πολιτών που το χρησιμοποιούν.

Τα παραπάνω τονίζει ο παρά τη δίκαιη και εύλογη αντίθεσή του,να περιέλθει στην κυριότητά του το συγκεκριμένο πάρκο και προσθέτει: “Δυστυχώς η στάση των υπευθύνων του ΟΛΒ, που ενώ απολαμβάνουν σημαντικά από τη λειτουργία καταστημάτων, αρνούνται όχι απλώς να διαθέσουν μέρος αυτών για τη του χώρου και κατ’ επέκταση των πολιτών, αλλά και κάθε συνεργασία με το Δήμο , προβάλλοντας μόνο απαιτήσεις κατά τρόπο παράλογο και μη αποδεκτό, μας υποχρεώνει να σταματήσουμε την παροχή κάθε υπηρεσίας.

Πλέον ας γνωρίζουν όλοι ότι μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο ΟΛΒ, ως κάτοχος της έκτασης, που έχει όλες τις αστικές και ποινικές ευθύνες για ο,τιδήποτε προκύψει από την παράλειψη άσκησης των υποχρεώσεών του έναντι της πόλης και των πολιτών.

Και βέβαια υπάρχουν και οι σημαντικές πολιτικές ευθύνες εκείνων που κρύβονται και αρνούνται να ικανοποιήσουν το πάγιο και διαρκές αίτημα της πόλης να της παραχωρηθούν ζωτικά για την ανάπτυξη και τη λειτουργία της της λεγόμενης χερσαίας ζώνης του λιμανιού”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #RapidTests - https://t.co/KYKBArARzT -

  • Ανάδειξη 18 ναών και μοναστηριών στη Μαγνησία και τις Β. Σποράδες #ΜοναστήριατηςΜαγνησίας… - https://t.co/5dNkFiqYVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση