Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δολιοφθορά στην κλειδαριά της εισόδου του ΕΚΒ στις εκλογές της ΝΔ
Δολιοφθορά  στην κλειδαριά της εισόδου του ΕΚΒ στις εκλογές της ΝΔ

Δολιοφθορά στην κλειδαριά της εισόδου του ΕΚΒ στις εκλογές της ΝΔ

Χωρίς προβλήματα κύλησε η χθεσινή εκ διαδικασία της στο Βόλο , με εξαίρεση την κάποιων αγνώστων που προσπάθησαν να αποτρέψουν τις στο ΕΚΒ, βάζοντας σιδηρόστοκο και κόλλα στην κλειδαριά της κεντρικής εισόδου.

Η είσοδος για τις στο ΕΚΒ και η πρόσβαση στην κάλπη στα τέσσερα εκλογικά κέντρα, που βρισκόταν στο κτίριο, έγινε αρχικά από τη διπλανή είσοδο, ενώ η πόρτα άνοιξε με τη συνδρομή κλειδαρά.

Για τη δολιοφθορά ενημερώθηκε η Αστυνομία και μάλιστα το πρωί της Κυριακής, πριν αρχίσει η εκ διαδικασία έγινε έλεγχος στην αίθουσα του ΕΚΒ από σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών ουσιών, πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γ.Κίτσιος, είπε ότι η διαδικασία των εκλογών έγινε ομαλά και χωρίς προβλήματα, αν και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι άγνωστοι πιθανόν τα ξημερώματα του Σαββάτου, έβαλαν σιδηρόστοκο στην κλειδαριά της κεντρικής εισόδου του Εργατικού Κέντρου και έριξαν κόλλα και διαλυτικό στο πεζοδρόμιο, για να εμποδίσουν τη διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρώτευσε στο σύνολο σχεδόν των εκλογικών κέντρων, με εξαίρεση την Αλόννησο και ένα τμήμα του , όπου πρώτος ήρθε ο νέος πρόεδρος του κόμματος , ενώ υπήρξε και μια περίπτωση ισοπαλίας (Αρτέμιδα).

Στη ψήφισαν 5370 μέλη και φίλοι της Ν.Δ. έναντι 6.325 που είχαν ψηφίσει στις 20 Δεκεμβρίου και έλαβαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 2969 ψήφους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης 2401 ψήφους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση