Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δολιοφθορά στην κλειδαριά της εισόδου του ΕΚΒ στις εκλογές της ΝΔ
Δολιοφθορά  στην κλειδαριά της εισόδου του ΕΚΒ στις εκλογές της ΝΔ

Δολιοφθορά στην κλειδαριά της εισόδου του ΕΚΒ στις εκλογές της ΝΔ

Χωρίς προβλήματα κύλησε η χθεσινή εκλογική διαδικασία της ΝΔ στο Βόλο , με εξαίρεση την ενέργεια κάποιων αγνώστων που προσπάθησαν να αποτρέψουν τις εκλογές στο ΕΚΒ, βάζοντας σιδηρόστοκο και κόλλα στην κλειδαριά της κεντρικής εισόδου.

Η είσοδος για τις εκλογές στο ΕΚΒ και η στην κάλπη στα τέσσερα εκλογικά κέντρα, που βρισκόταν στο , έγινε αρχικά από τη διπλανή είσοδο, ενώ η πόρτα άνοιξε με τη συνδρομή κλειδαρά.

Για τη δολιοφθορά ενημερώθηκε η Αστυνομία και μάλιστα το πρωί της Κυριακής, πριν αρχίσει η εκλογική διαδικασία έγινε στην αίθουσα του ΕΚΒ από σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών ουσιών, πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ .Κίτσιος, είπε ότι η διαδικασία των εκλογών έγινε ομαλά και χωρίς προβλήματα, αν και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι άγνωστοι πιθανόν τα ξημερώματα του Σαββάτου, έβαλαν σιδηρόστοκο στην κλειδαριά της κεντρικής εισόδου του Εργατικού Κέντρου και έριξαν κόλλα και διαλυτικό στο πεζοδρόμιο, για να εμποδίσουν τη διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτευσε στο σύνολο σχεδόν των εκλογικών κέντρων, με εξαίρεση την Αλόννησο και ένα τμήμα του , όπου πρώτος ήρθε ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος , ενώ υπήρξε και μια περίπτωση ισοπαλίας (Αρτέμιδα).

Στη Μαγνησία ψήφισαν 5370 μέλη και φίλοι της Ν.Δ. έναντι 6.325 που είχαν ψηφίσει στις 20 Δεκεμβρίου και έλαβαν ο 2969 ψήφους και ο Κυριάκος 2401 ψήφους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση