Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη ο τσαντάκιας γυναικών και η συνεργός του στο Βόλο
Συνελήφθη ο τσαντάκιας γυναικών και η συνεργός του στο Βόλο

Συνελήφθη ο τσαντάκιας γυναικών και η συνεργός του στο Βόλο

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας τρεις περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ισάριθμων γυναικών που διεπράχθη στην πόλη του , όπως δημοσίευσε νωρίτερα το .

Συνελήφθη ως δράστης σήμερα το μεσημέρι στην πόλη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ένας 28χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για και του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 28χρονος λίγες ώρες νωρίτερα προσέγγισε πεζός τρεις βολιώτισσες, ηλικίας 73, 75 και 65 ετών και με τη χρήση ς αφαίρεσε τις τσάντες τους που περιείχαν μικρά χρηματικά ποσά, καθώς και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών ο δράστης, εντοπίστηκε και συνελήφθη, τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε μια 19χρονη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα , ένα στρατιωτικό μαχαίρι, ένας μεταλλικός σουγιάς τύπου πεταλούδα, καθώς και αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρηματικά ποσά, τα οποία αποδόθηκαν στις νόμιμες δικαιούχους.

Ακολούθως, συνελήφθη και η 19χρονη, διότι κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση