Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με ηλεκτρονικό τρόπο η προμήθεια καυσίμων για όλα τα οχήματα του δήμου Βόλου
Με ηλεκτρονικό τρόπο η προμήθεια καυσίμων για όλα τα οχήματα του δήμου Βόλου

Με ηλεκτρονικό τρόπο η προμήθεια καυσίμων για όλα τα οχήματα του δήμου Βόλου

Με ηλεκτρονικό τρόπο θ γίνετι πλέον η προμήθεια καυσίμων για όλα τα του δήμου και των Νομικών Προσώπων.

Από σήμερα μοιράστηκαν οι σχετικές ηλεκτρονικές κάρτες στο 50% περίπου των οχημάτων και μέχρι αύριο θα παραλάβουν τις κάρτες και τα υπόλοιπα. Αυτό ανέφερε η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Βιολέτα Καντόλα.

Ειδικότερα η κα Καντόλα ανέφερε ότι στο πλαίσιο καλύτερου ελέγχου και εξοικονόμησης καυσίμων απαραίτητων για τη λειτουργία όλων των οχημάτων του δήμου, ο δήμος στο πλαίσιο της σύμβασης που έχει υπογράψει με την προμηθεύτρια εταιρεία, εκείνη τον προμήθευσε με τις ηλεκτρονικές κάρτες, μέσω των οποίων οι θα προμηθεύονται τα . «Με τη χρήση της κάρτας ο προμηθεύεται τα και αμέσως καταγράφεται στο σύστημα πόσα λίτρα προμηθεύτηκε, πότε έγινε ο ανεφοδιασμός, από ποιόν οδηγό και πόσα χιλιόμετρα είχε εκείνη τη στιγμή γραμμένα το ταχύμετρο του οχήματος. Πλέον το κάθε όχημα έχει την ηλεκτρονική του α την οποία παρακολουθεί η αρμόδια υπηρεσία στην οποία είναι χρεωμένο».

Ηλεκτρονική κάρτα θα προμηθευτούν όλα τα οχήματα του δήμου, μηδενός εξαιρουμένου, ενώ ηλεκτρονικές κάρτες θα προμηθευτούν στη συνέχεια και τα οχήματα των Νομικών Προσώπων.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση